Τι
χρειαζόμαστε:
2 πακέτα
τορτελίνια με γέμιση τυρί
για τη
σάλτσα
- 2 φρέσκιες ντομάτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 2 κουτάκια κρέμες γάλακτος
- 10 φέτες μπέικον (προαιρετικά)
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λιγο κόκκινο πιπέρι για το γαρνήρισμα
Σερβίρει
4 άτομα
Πώς το
κάνουμε:
- Βράζουμε τα τορτελίνια για 10-15' και τα βουτυρώνουμε
- Στο μπλέντερ χτυπάμε τις ντομάτες (αφού τις εχουμε ξεφλουδίσει), τη πιπεριά και το κρεμμύδι
- Μετα όλα τα λαχανικά τα βράζουμε σε μια κατσαρολα προσθέτοντας ρίγανη, αλάτι και πιπέρι για 10' σε χαμηλή φωτιά.
- Τσιγαρίζουμε το μπέικον σε ένα τηγανάκι
- Μετά ρίχνουμε τη σάλτσα μας
- Μέσα στη κατσαρόλα με τα βρασμένα τορτελίνια προσθέτουμε τα κομματάκια μπέικον και τη κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε να παρουν μια βράση σε σιγανή φωτιά
- Έτοιμο για σερβίρισμα
- Γαρνίρουμε με λίγο κοκκινο πιπέρι
- Λίγα μυστικά ακόμα
- Μπορούμε να βαλουμε πέννες αντί για τορτελίνια.
- Ταιριάζει τελεια με τριμμένη παρμεζάνα.
sintagespareas.gr
Σας άρεσε; Πατήστε... |
---|
loading...