8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ

Κατηγορία ΣΧΕΣΕΙΣ στις   7:29 π.μ.  |  Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

8 πράγματα που αλλάζουν στη ζωή σας με ένα μωρό...

1.Οι φίλοι σας θεωρούν ότι η αίσθηση του χιούμορ σας είναι για κλάματα και ότι η φωνή
σας σπάει κόκκαλα; Αδιαφορήστε! Το μωρό σας, σας λατρεύει και το δείχνει εμπράκτως. Ακόμη και αν βάλετε μια κατσαρόλα στο κεφάλι, το μωρό σας θα ξεκαρδιστεί στα γέλια. Γρήγορα, το να το κάνετε να γελάει θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια. Τραγουδήστε νανούρισμα ή το τελευταίο χιτ της εποχής και θα σας κοιτάει στα μάτια σαν να μην υπάρχει άλλη! Η διασκέδαση περνάει σε άλλες διαστάσεις!

2.Στην αρχή, σας λείπουν όλα όσα κάνατε προτού αποκτήσετε μωρό. Τα δείπνα με τους φίλους, το σινεμά με τις κολλητές, τα βράδια στο σπίτι ξαπλωμένη χαλαρά στον καναπέ να βλέπετε ταινία… Σύντομα όμως οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και μαζί η ζωή σας. Μαθαίνετε όλα τα φιλικά προς τα παιδιά εστιατόρια, τα παιδικά θέατρα, τις παραστάσεις για παιδιά, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές, τους παιδότοπους. Γνωρίζετε κόσμο και κάνετε φιλίες που δεν φανταζόσασταν. Προσεγγίζετε τις οικογένειες της γειτονιάς σας, γνωρίζετε μαμάδες στην παιδική χαρά και στα παιδικά πάρτι, παιδαγωγούς σε εκδηλώσεις, εφήβους που συχνάζουν στα πάρκα και άλλα πολλά.

3.Παλαιότερα, ένα μωρό δίπλα σας στο αεροπλάνο σας εκνεύριζε αφόρητα. Τώρα συμπάσχετε με τους γονείς του και προσπαθείτε να βοηθήσετε. Η αντίληψή σας για τον κόσμο έχει αλλάξει. Αισθάνεστε ότι η καρδιά σας μεγάλωσε τόσο ώστε να χωράει όλο τον κόσμο… Συγκινείστε με ανθρώπινες ιστορίες στην τηλεόραση ενώ οι ταινίες με θέμα την εξαφάνιση ή κακοποίηση μικρών παιδιών γίνονται μαρτύριο.

4.Η μητρότητα σάς μετατρέπει σε μια αποδοτική μηχανή. Με ένα μαγικό τρόπο τα προλαβαίνετε όλα.

5.Εκτιμάτε το σώμα σας. Μετά τη γέννα ξεχάστε τα στενά παντελόνια και τις μίνι φούστες που φορούσατε πριν. Όταν, όμως, συνειδητοποιήσετε ότι ένας άνθρωπος μεγάλωσε μέσα σας και όταν οι ανάγκες του είναι πάνω από κάθε δική σας, τότε θα κάνετε υπομονή μέχρι να περάσει ο απαραίτητος χρόνος –περίπου ένας χρόνος, όσος δηλαδή χρειάστηκε για να πάρετε τα κιλά– της επαναφοράς του σώματός σας.

6.Αλλάζουν οι προτεραιότητες. Το σπίτι σας για ένα χρονικό διάστημα θα είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. Θα είστε κλεισμένη ως επί το πλείστον μέσα στο σπίτι. Ποιος νοιάζεται όμως, όταν έχετε ένα γλυκύτατο πλάσμα στην αγκαλιά σας; Το δικό σας μικρό θαύμα!

7.Κάνετε συμβιβασμούς. Από τον τρόπο ζωής σας έως τον τρόπο σκέψης. Συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται να είστε η σούπερ μαμά. Για την ακρίβεια δεν είναι εφικτό. Αλλά και πάλι ποιος νοιάζεται; Η ζωή σας έχει αλλάξει. Το χαμόγελο του μωρού σας είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός.

8.Απολαύστε το. Έχετε τη δική σας οικογένεια. Το δικό σας καταφύγιο
http://gr.omg.yahoo.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...