Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τοποθετεί τα επεξεργασμένα κρέατα στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες ουσίες που προκαλούν καρκίνο, μαζί με το αρσενικό και αμίαντο.
Επιπλέον, και το νωπό κόκκινο κρέας πρόκειται να ενταχθεί στην «λίστα των καρκινογόνων ουσιών» και είναι πιθανό να κατατάσσεται ως μόνο ελαφρώς λιγότερο επικίνδυνο από τα διατηρημένα προϊόντα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Σας άρεσε; Πατήστε... |
---|
loading...