Δυστυχώς υποβιβάστηκε ο Παναθηναικός « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δυστυχώς υποβιβάστηκε ο Παναθηναικός

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ στις   6:46 μ.μ.  |  Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015



Αρνητικά ξεκίνησε η σεζόν για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο Παναθηναϊκός, που μόλις είχε προβιβαστεί στην Α1 δε δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στα πρωταθλήματα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, και να ξαναπέφτει αυτόματα στην Α2.
Με  παράταση μίας ημέρας, η προθεσμία από την Ε.Φ.Ο. Επ.Α. για τις καθιερωμένες ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής έληξε τη Δευτέρα και ο Παναθηναϊκός δεν δήλωσε εντός χρονικού πλαισίου την ανδρική (στην Α1) και τη γυναικεία ομάδα του (στη Β΄ Εθνική Αττικής). Το έκανε την Τρίτη ζητώντας συγνώμη από την ομοσπονδία, όμως ήταν αργά.


Η Τεχνική Επιτροπή πρόκειται να οριστικοποιήσει τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην κλήρωση των πρωταθλημάτων, την ερχόμενη Τετάρτη και το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει κυρίως με το ανδρικό τμήμα, το οποίο κατέκτησε πέρσι την πρωτιά στην Α2 και το καλοκαίρι ενίσχυσε το ρόστερ του για να διεκδικήσει υψηλή θέση στην επάνοδό του στην Α1

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας και θα εξετάσει το αίτημα. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός, όπως φαίνεται, δεν θα μπορέσει να εκπροσωπηθεί στα φετινά διασυλλογικά πρωταθλήματα, θα υποβιβαστεί στις παρακάτω κατηγορίες (Α2 ανδρών και Α΄ Αττικής γυναικών αντίστοιχα) και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο άθλημα γενικότερα.

sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...