ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ – Αγρίνιο: Αποπειράθηκαν να κλέψουν καύσιμα από αεροπλάνα « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ – Αγρίνιο: Αποπειράθηκαν να κλέψουν καύσιμα από αεροπλάνα

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   7:00 π.μ.  |  Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

aeroplano


Πολύ “προχω” οι δράστες


Όλο και πιο προχωρημένους στόχους διαλέγουν οι συμμορίες των «κυνηγών» καυσίμων που δρουν στο Αγρίνιο, αφού δεν αρκούνται πια στα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων αλλά αδειάζουν ακόμη και τα ρεζερβουάρ των… αεροπλάνων! Οι δυο νεαροί που εισέβαλαν στην αερολέσχη Αγρινίου, όμως, δεν στάθηκαν τυχεροί.

Οι δράστες παραβίασαν την συρόμενη μεταλλική πόρτα της αερολέσχης τα ξημερώματα της Δευτέρας, μπήκαν στο εσωτερικό και, αφού άρπαξαν ένα ηλεκτρικό κομπρεσέρ αέρα και μια εργαλειοθήκη με εργαλεία συνολικής αξίας 500 ευρώ, προσπάθησαν να «ρουφήξουν» τα καύσιμα από πέντε σταθμευμένα αεροπλάνα! Όμως, το μόνο που κατάφεραν ήταν να τους προκαλέσουν ζημιές και έφυγαν άπρακτοι.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 21χρονου ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή κατά συναυτουργία. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα έναν συνομήλικο συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές στην περιοχή.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...