Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα… τις βουτιές της [εικόνες] « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα… τις βουτιές της [εικόνες]

στις   7:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες] 

Mπορεί η ίδια να είναι γνωστή δια της… πλαγίου, μέσω του αδελφού της, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι στις παραλίες αυτή είναι που μαγνητίζει τα βλέμματα και όχι εκείνος.

Ο λόγος για την Δήμητρα Μανούσου, αδελφή του γνωστού άσσου της Καλλονής, η οποία και φέτος όπως και πέρυσι αναστατώνει τις παραλίες της Μυτιλήνης αλλά και το Ιντερνετ ποστάροντας φωτογραφίες που ανεβάζουν το θερμόμετρο.

Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]
Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]
Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]Το κορμί της παραλίας -Αδελφή Ελληνα ποδοσφαιριστή ποστάρει ακατάπαυστα... τις βουτιές της [εικόνες]

pestomou.info
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...