Σεξουαλική κακοποίηση και ληστεία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού! Τον πέρασε για αστυνομικό που της έκανε σινιάλο « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Σεξουαλική κακοποίηση και ληστεία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού! Τον πέρασε για αστυνομικό που της έκανε σινιάλο

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ στις   4:14 π.μ.  |  Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Σεξουαλική κακοποίηση και ληστεία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού! Τον πέρασε για αστυνομικό που της έκανε σινιάλο

- Ο δράστης απέσπασε το ποσό των 250 ευρώ που είχε μαζί της η 46χρονη
- Άγνωστος άνδρας της έκανε σήμα να σταματήσει κοντά στην έξοδο Λυμπιών
- Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για τις απαραίτητες εξετάσεις
- Η 46χρονη γυναίκα όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη

Θύμα ληστείας έπεσε μια 46χρονη γυναίκα, που οδηγούσε ανέμελη το όχημα της στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Εκτός όμως από τη ληστεία που της έλαχε να πάθει στη μέση του δρόμου, τελικά υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε πως η 46χρονη γυναίκα ανέφερε στην κατάθεση της ότι γύρω στις 20:30 ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε κάνοντάς της σήμα για να σταματήσει κοντά στην έξοδο Λυμπιών.

Η γυναίκα πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποιον έλεγχο της τροχαίας, αφού τον πέρασε για μέλος της Αστυνομίας, σταμάτησε χωρίς να υποψιάζεται τι ήταν αυτό που θα την περίμενε στη συνέχεια.

Ο δράστης μη χάνοντας χρόνο της επιτέθηκε καταφέροντας να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ που κουβαλούσε η 46χρονη μαζί της. Αν και ο δράστης πήρε αυτό που ήθελε, τελικά το μαρτύριο της άτυχης γυναίκας δε σταμάτησε εκεί, στη συνέχεια ο έγνωστος άνδρας τραβώντας την, την κατέβασε από το αυτοκίνητο και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε τόσο από τους γιατρούς του νοσοκομείου όσο και από τον ιατροδικαστή.

Ερωτηθείς ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης εάν ο ύποπτος έφερε μαχαίρι, ο κ. Αγγελίδης είπε πως σύμφωνα με την παραπονούμενη ο άγνωστος πράγματι κρατούσε μαχαίρι όταν την απείλησε και ανέφερε πως η 46χρονη έδωσε ήδη την περιγραφή στην Αστυνομία, πρόκειται για άνδρα που φέρεται να είναι ηλικίας 35 ετών.

Ο κ. Αγγελίδης συνέστησε επίσης στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους, και ειδικότερα στους αυτοκινητόδρομους. Οταν είναι μόνοι τους στο όχημα, συστήνεται, να αποφεύγουν να σταματούν όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι ενδεχομένως να μην πηγαίνει καλά και να λαμβάνουν πρόσθετα μέτρα προστασίας.

Καταλήγοντας ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι είναι υψίστης σημασίας η έγκαιρη ενημέρωση της Αστυνομίας για τα συμβάντα.
newsit.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...