Αστυνομικός το “έπαιζε” γυναίκα μέσω Facebook « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αστυνομικός το “έπαιζε” γυναίκα μέσω Facebook

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ στις   10:00 π.μ.  |  Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αστυνομικός το “έπαιζε” γυναίκα μέσω Facebook

- Ειδικός αστυνομικός προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά ανήλικη
- Χρησιμοποιούσε ψεύτικο γυναικείο προφίλ για να μη κινεί τις υποψίες
- Αντάλλαζαν μεταξύ τους φωτογραφικό υλικό με εσώρουχα και μαγιό
- Σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του
Ανήλικη κατάγγειλε πως ειδικός αστυνομικός προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά μέσω ψεύτικου προφίλ στο Facebook και εμφανίζονταν σαν γυναίκα

Ο 35χρονος αστυνομικός από τη Λεμεσό προσέγγισε μέσω διαδικτύου το κορίτσι, το οποίο είναι μόλις 17,5 ετών, με ψεύτικο γυναικείο προφίλ στέλνοντάς της γυναικείες φωτογραφίες με εσώρουχα και μαγιό υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό ήταν δικό “της”, έτσι με πρόσχημα αυτή την αποστολή ζήτησε και από την ανήλικη να στείλει κάτι ανάλογο, μέχρι που η νεαρή κοπέλα έκανε πράξη όλα όσα της ζητήθηκαν.

Ο 35χρονος όμως δεν αρκέστηκε μόνο στο φωτογραφικό υλικό και ήθελε και κάτι παραπάνω..., αφού ζήτησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό να έρθουν και σε σεξουαλική επαφή. Αυτή του η “λανθασμένη” κίνηση ήταν που οδήγησε και την κοπέλα στο να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Άλλες βέβαια δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως την υπόθεση τελικά αντιλήφθηκε η μητέρα της ανήλικης, η οποία ήταν φίλη με τη σύζυγο του αστυνομικού στο Facebook και όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά επενέβη και διαπίστωσε ότι η φίλη της κόρης της μόνο γυναίκα δεν ήταν, αλλά τελικά απεδείχθη πως ήταν άνδρας.

Μετά και την καταγγελία η αστυνομία διερεύνησε διεξοδικά την υπόθεση, μέχρι που συνέλαβε τον ειδικό αστυνομικό, που υπηρετεί στην ΥΚΑΝ Λεμεσού και ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Τα αδικήματα που το προσάπτονται είναι ποινικά και πειθαρχικά και άμεσα θα εξεταστούν από τους αρμόδιους.

Επομένως σήμερα, ημέρα Πέμπτη, ο κατηγορούμενος θα προσαχθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λεμεσού και θα ζητηθεί η άμεση έκδοση διατάγματος κράτησής του.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...