Νέο θέμα με Κατρούγκαλο: Το δικηγορικό γραφείο του είχε αναλάβει προσφυγή κατά της περιφέρειας Θεσσαλίας « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νέο θέμα με Κατρούγκαλο: Το δικηγορικό γραφείο του είχε αναλάβει προσφυγή κατά της περιφέρειας Θεσσαλίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΑ στις   8:49 μ.μ.  |  Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νέο θέμα με Κατρούγκαλο: Το δικηγορικό γραφείο του είχε αναλάβει προσφυγή κατά της περιφέρειας Θεσσαλίας

- Έγγραφο από το δήμο της Λάρισας ανάβει νέες φωτιές στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης
- Ο δήμος είχε προσλάβει το δικηγορικό γραφείο του υπουργού για προσφυγή κατά της περιφέρειας Θεσσαλίας
- Ως ημερομηνία ανάθεσης εμφανίζεται η 12η Φεβρουαρίου, όταν δηλαδή ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε αναλάβει το υπουργείο
- Δεν έχει ακόμη κοπάσει ο σάλος από τις αποκαλύψεις του Βήματος πως ο κ. Κατρούγκαλος είχε υπογράψει με απολυμένους του Δημοσίου συμφωνητικό με προμήθεια 12% στις 27 Ιανουαρίου
- Για συκοφαντίες και σκευωρία από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μιλά ο ίδιος
Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο την ημέρα που ορκίστηκε υπουργός ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε υπογράψει ως δικηγόρος ιδιωτικό συμφωνητικό με απολυμένους του δημοσίου να τους εκπροσωπήσει κατά του... Δημοσίου και να πάρει, σε περίπτωση δικαίωσή τους προμήθεια 12%, νέα έγγραφα έρχονται να βάλουν... φωτιά στο πολιτικό σκηνικό!

Click4more: Δείτε ΕΔΩ την απόφαση για την ανάθεση στο δικηγορικό γραφείο Κατρούγκαλου Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο δήμος Λάρισας είχε αναθέσει στο δικηγορικό γραφείο «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» την άσκηση προσφυγής κατά της απόφασης της τότε γενικής γραμματέως Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γερακούδη, η οποία στις 22 Οκτωβρίου του 2014 είχε κρίνει παράνομη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας να μην αποστείλει στο υπουργείο Εσωτερικών τα στοιχεία που αφορούσαν τις μετατροπές των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου σε αορίστου χρόνου.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Λαρισαίων τόσο η υπόθεση της προσφυγής κατά της απόφασης Γερακούδη όσο και οι επιβαλλόμενες από τους νομικούς Αιτήσεις Ακύρωσης της διαδικασίας ανατέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος & Συνεργάτες». Η ημερομηνία της ανάθεσης, σύμφωνα με τα έγγραφα, είναι 12 Φεβρουαρίου 2015, ενώ δηλαδή ο κ. Κατρούγκαλος έχει ορκιστεί υπουργός.



Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το έγγραφο που εμφανίζει Το Βήμα της Κυριακής, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει υποστηρίξει πως παραιτήθηκε από το δικηγορικό του γραφείο από τον Μάιο του 2014, όταν εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Με πληροφορίες από larissanet.gr
newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...