Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές στα μαγαζιά εστίασης του Αγρινίου, αν φύγουν τα Πανεπιστημιακά τμήματα « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές στα μαγαζιά εστίασης του Αγρινίου, αν φύγουν τα Πανεπιστημιακά τμήματα

Κατηγορία ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στις   12:30 π.μ.  |  Κυριακή 22 Μαρτίου 2015


««Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν» … από τους πιο γνωστούς στίχους και πιο επίκαιρους που έχουν γραφτεί πότε!Αυτή την φορά αυτόν τον στίχο τον βιώνουμε για τις πανεπιστημιακές σχολές της πόλης μας…  Άλλαξε η κυβέρνηση, που ως αντιπολίτευση ήταν δίπλα στις προσπάθειες για παραμονή των σχολών στην πόλη, και να που ανοίγει πάλι το θέμα με κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά». 2015 και η σοβαρότητα των πολιτικών μας παραμένει σε επίπεδα νηπιακής ηλικίας. Αλλιώς σκέπτομαι σαν αντιπολίτευση αλλιώς σαν κυβέρνηση!
Ίσως να ήρθε η ώρα για άλλη μια… κωλοτούμπα,το μόνο πρόβλημα αυτή τη φορά είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Σταματήστε να αιμορραγείτε μια πόλη που δεν έχει καμία εισροή ξένου χρήματος, που οι επαγγελματίες παλεύουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες , που ο αγροτικός της ιστός έχει μαραζώσει!
Ο σύλλογος εστίασης Αγρινίου συμμετείχε στο παρελθόν και θα συμμετάσχει και τώρα σε οποιαδήποτε κινητοποίηση έχει σαν σκοπό την παραμονή των σχολών στην πόλη μας αλλά και την αυτονόμηση του πανεπιστήμιου Δ. Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο.
Σε τυχόν αρνητική εξέλιξη θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους βουλευτές ΜΑΣ ότι σύσσωμοι οι συνάδελφοι είμαστε έτοιμοι να τους ανακηρύξουμε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στα καταστήματα μας.
Το Αγρίνιο ανέχτηκε πολλά… φτανει πια!
Με εκτίμηση (πρέπει να την κερδίσετε κάποιοι!!!)»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                      Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                                                                          ΖΗΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...