Το Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον Κατρούγκαλο – Για κιτρινισμό κάνει λόγο ο υπουργός που θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Το Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον Κατρούγκαλο – Για κιτρινισμό κάνει λόγο ο υπουργός που θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΑ στις   11:00 μ.μ.  |  Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

«Είμαστε απολύτως καλυμμένοι από τα όσα είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε», αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου,  μεταδίδει το
koutipandoras.gr
.
«Η βιασύνη κάποιων να βγάλουν ανακοινώσεις τους εκθέτει. Είμαστε απολύτως καλυμμένοι από τα όσα είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές ύστερα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αφορμή δημοσίευμα του «Βήματος» στο οποίο αναφέρεται ότι κ. Κατρούγκαλος υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο με προμήθεια 12%.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνήσει στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας του εξηγήσεις για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, με τον κ. Κατρούγκαλο να του απαντά, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι είναι πλαστό.
Το δημοσίευμα είναι υπόδειγμα κιτρινισμού και μαύρου ψέματος, τόνισε ο κ.  Κατρούγκαλος σε έκτατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα τουΣαββάτου. Ο υπουργός αξιώνει από την εφημερίδα να του ζητήσει συγγνώμη και να του καταβάλλει 10.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσει στο ΚΕΘΕΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, δήλωσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Όσον αφορά το επίμαχο έγγραφο με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου, που παρουσιάζεται στο δημοσίευμα, ο κύριος Κατρούγκαλος υποστηρίζει ότι πρόκειται για υπόθεση μισθολογικής διαφοράς με το Δημόσιο και έχει υπογραφεί από συνεργάτη του. Το επίμαχο συμφωνητικό είναι άσχετο με την επιστροφή διαθέσιμων και απολυμένων και έχει να κάνει με μισθολογική διαφορά. Επίσης τόνισε πως το έγγραφο όπως το παρουσίασε η εφημερίδα δεν είναι ολόκληρο, αλλά κομμένο.
Εάν αποδειχθεί ότι έχω υπογράψει έστω και ένα τέτοιο χαρτί που ισχυρίζεται το δημοσίευμα, θα παραιτηθώ, είπε ακόμα ο κύριος Κατρούγκαλος.
Αν είχα κάνει το συμφωνητικό, θα έπρεπε όχι μόνο να παραιτηθώ, αλλά να φύγω από τη χώρα ή να αυτοκτονήσω, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...