Πότε έμαθε ο Προκόπης Παυλόπουλος ότι θα προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πότε έμαθε ο Προκόπης Παυλόπουλος ότι θα προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατηγορία Πρόεδρος Δημοκρατίας στις   7:15 μ.μ.  |  Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πότε έμαθε ο Προκόπης Παυλόπουλος ότι θα προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κόσμος και ντουνιάς πέρασε από το γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου λίγο αφού ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πως θα είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ενημερώθηκε για την απόφαση του πρωθυπουργού να τον προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας ανέβει στο βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, το πρωί ήταν, όπως είπε στους δημοσιογράφους, κανονικά στο μάθημά του στο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν θεσμικά, που σημαίνει πως είχε ενημερωθεί και η Νέα Δημοκρατία για τα σχέδια της κυβέρνησης να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μόλις ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι ο εκλεκτός της κυβέρνησης είναι Προκόπης Παυλόπουλος, στο γραφείο του πρώην υπουργού έφτασαν γνωστοί και φίλοι για να τον συγχαρούν. Ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης και ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ



«Αύριο το βράδυ η ελληνική Βουλή εκλέγει τον Προκόπη Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είμαι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα κοιτάζει από ψηλά και θα χαμογελά. Θα είναι ένας Πρόεδρος αντάξιος της Ιστορίας της χώρας μας. Καλή του επιτυχία», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ - ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ


  •  Newsit 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...