Ποια είναι η όμορφη Ρεζάρτα, η νεαρή φίλη του πιστολέρο του Μικρολίμανου « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ποια είναι η όμορφη Ρεζάρτα, η νεαρή φίλη του πιστολέρο του Μικρολίμανου

Κατηγορία Μικρολίμανο στις   9:38 π.μ.  |  Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μανιακός που όταν πίνει δεν ξέρει τι κάνει και το μόνο που λειτουργεί ως... ηρεμιστικό για αυτόν είναι η φίλη του Ρεζάρτα. Αυτά κατέθεσε χθες στον ανακριτή ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου Αλμπέρ Μπάκο. Ποια είναι όμως, αυτή η νεαρή;
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες πρόκειται για μια νεαρή Αλβανίδα που ζει στην Αθήνα και δουλεύει πουλώντας κάρτες κινητής τηλεφωνίας στο Μετρό. Κάπου εκεί τη γνώρισε, κατά τα λεγόμενά του και ο Αλβανός Πιστολέρο. Μαγεμένος από την ομορφιά της και αυτή από τις υπερβολές που τις έλεγε και τη μεγάλη ζωή που της υποσχόταν, η νεαρή, παρότι γνώριζε τον 31χρονο Αλβανό μόλις 20 ημέρες δέχθηκε να συγκατοικήσουν.
Ετσι, το ζευγάρι, μαζί με ένα ακόμη ζευγάρι Αλβανών βρήκε ένα διαμέρισμα στο Μαρούσι, το οποίο και νοίκιασε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλβανού με λεφτά που είχε κλέψει ο άλλος φίλος του ο οποίος και θα έμενε μαζί τους.  Και ενώ ετοίμαζαν το σπίτι στο Μαρούσι, ο Αλβανός πιστολέρο μαζί με τους δυο φίλους του Κούμπα και Κλόντι αποφάσισαν να φύγουν από το ξενοδοχείο που έμεναν στην Καλλιθέα και να πάνε σε ένα άλλο στο Μικρολίμανο, καθώς ήταν φθηνότερο.
Και κάπου εκεί μεσολάβησε το μακελειό.... Ετσι ο Αλβανός πιστολέρο το επόμενο πρωί της επίθεσής του με το καλάσνικοφ στο μπαρ του Μικρολίμανου, βρέθηκε να κρύβεται στο πάρκο των Δικαστηρίων. Εκεί πήγε να τον βρει και η Ρεζάρτα με την οποία πήγαν μαζί στο υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδί όπου και συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα. Εκεί η όμορφη νεαρή έμαθε ότι φίλος της ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ αδιακρίτως στο μπαρ του Μικρολίμανου και αφού έφυγε του τηλεφώνησε για να του πει ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.
Ωστόσο, χθες, στον ανακριτή, ο Μπάκο αποκάλυψε ότι η Ρεζάρτα επικοινώνησε ξανά μαι του και του είπε ότι άλλαξε γνώμη και ότι είναι αποφασισμένη να τον περιμένει.
ingossip.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...