Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού και συνελήφθη συνεργός του « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού και συνελήφθη συνεργός του

Κατηγορία Μικρολίμανο στις   7:50 μ.μ.  |  Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Βρέθηκε το καλάσνικοφ του Αλβανού και συνελήφθη συνεργός του
Tο πρωί της Δευτέρας οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού εντόπισαν το καλάσνικοφ του Αλβανού πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο, στο Μικρολίμανο.

Οπως ο ίδιος ο Αρμπέρ Μπάκο είχε πει, μετά την επίθεση πέταξε το καλάσνικοφ μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή του Πειραιά. Εδώ και μερικές ημέρες δύτες του Λιμενικού βουτούσαν με σκοπό να το εντοπίσουν. Επειτα από δύο μέρες ερευνών το καλάσνικοφ δεν είχε εντοπιστεί. Για τον λόγο αυτό, χθες Κυριακή αστυνομικοί μετέφεραν τον συλληφθέντα Αλβανό που τραυμάτισε 15 θαμώνες του μπαρ «Έτσι απλά, ελληνάδικο» στο Μικρολίμανο. Ο Αρμπέρ Μπάκο τους υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει το καλάσνικοφ στη θάλασσα.

Έτσι το αυτόματο όπλο βρέθηκε σε απόσταση δύο μέτρων απ' την ακτή και σε βάθος περίπου επτά μέτρων.

Το όπλο παρέλαβε και εξετάζει η Αστυνομία, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για το καλάσνικοφ που ο Μπάκο χρησιμοποίησε στην επίθεση στο Μικρολίμανο ή για αυτό με το οποίο είχε ανοίξει πυρ σε καφενείο στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας Έλληνας θαμώνας 43 ετών.

Εξάλλου, χθες συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Μαρούσι συνεργός του Μπάκο, 32 ετών, ο οποίος κατάγεται από την Πολωνία.

Μια εξέλιξη στην υπόθεση του  Αλβανού μακελάρη, έρχεται σιγά, σιγά να ολοκληρώσει το παζλ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Πολωνό Γιάκομπ Μακεγιέφσκι, συνεργό του Μπάκο, ο οποίος ήταν οδηγός του τζιπ στις επιθέσεις που είχαν γίνει στο Μεταξουργείο και στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 31χρονος συλληφθείς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε χρέη οδηγού και μεταφοράς όπλων στη συμμορία με τα καλάσνικοφ που χτυπούσε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.
madata.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...