Η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες για τον "αόρατο" εκτελεστή, συνεργάτη του πιστολέρο στο Μικρολίμανο « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες για τον "αόρατο" εκτελεστή, συνεργάτη του πιστολέρο στο Μικρολίμανο

Κατηγορία Μικρολίμανο στις   8:25 μ.μ.  |  Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες για τον `αόρατο` εκτελεστή, συνεργάτη του πιστολέρο στο Μικρολίμανο
Νέους ερευνητικούς δρόμους για την Ασφάλεια Αττικής, άνοιξε η σύλληψη του Αλβανού μακελάρη του Μικρολίμανου, Αλμπέρ Μπάκο και κυρίως η σύλληψη του αρχηγικού μέλους της συμμορίας που ήταν ενταγμένος. Ωστόσο το μεγάλο "λαβράκι" στα χέρια των Αρχών θεωρείται ο 34χρονος Αλβανός που έκρυβε στα Σεπόλια τον συνεργάτη του Μπάκο.
Πιο γνωστός στις πιάτσες του υποκόσμου ως "Αρκούδος", ο κοντός και σωματώδης 34χρονος Αλβανός που συνελήφθη στα Σεπόλια την επομένη της σύλληψης του Μπάκο, σκιαγραφείται από τους ανθρώπους του Νόμου ως ένας αδίστακτος όσο και "αόρατος" εκτελεστής "συμβολαίων θανάτου", όχι μόνο για ανθρώπους του υποκόσμου αλλά ακόμα και για Αξιωματικό τις ΕΛ.ΑΣ, οποίος έχει κλείσει φυλακή όλα τα μεγάλα ονόματα των "νονών" της νύχτας.

Με την υπόθεση του "Αρκούδου" αναμένεται να ασχοληθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς ο 34χρονος ανήκει στο ίδιο κύκλο του υποκόσμου στον οποίο ανήκε κι ένας 31χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε σε μαφιόζικη ενέδρα στην πλατεία του Κορυδαλλού, το περασμένο Μάρτιο.

Ο νεαρός Έλληνας με το προσωνύμιο "Πιτσίλας" ανήκε σε ομάδα "νονού" της νύχτας και πριν την εκτέλεση του είχε εξεταστεί από την Αντιτρομοκρατική για την δολοφονία των δυο μελών τις Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, το Νοέμβριο του 2013.

Λίγες ημέρες έπειτα από την εκτέλεση του άρχισε να γίνεται γνωστό ότι ίσως η δολοφονία του είχε να κάνει με την παρακολούθηση του από την Αντιτρομοκρατική, αλλά και την εξέταση του από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Στη προκειμένη περίπτωση, οι αστυνομικοί εξέταζαν πολύ σοβαρά το σενάριο, κάποιοι να έβγαλαν από τη μέση τον 31χρονο για να του κλείσουν το στόμα, προκειμένου να αποφύγουν αποκαλύψεις σε σχέση με την διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο.

Ο "Αρκούδος" γνώριζε καλά το "Πιτσίλα" καθώς και οι δυο αναλάμβαναν "δύσκολες αποστολές" για λογαριασμό του "συνδικάτου του Εγκλήματος". Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί στο κάδρο των ερευνών θα βάλουν και την δολοφονία του "Πιτσίλα" ενώ παράλληλα ενημέρωση για την πορεία των ερευνών λαμβάνει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...