Μικρολίμανο: Σχεδίαζε ερωτικό όργιο ο Αλβανός μακελάρης « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μικρολίμανο: Σχεδίαζε ερωτικό όργιο ο Αλβανός μακελάρης

Κατηγορία Μικρολίμανο στις   2:10 μ.μ.  |  Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μικρολίμανο: Σχεδίαζε ερωτικό όργιο ο Αλβανός μακελάρης

Μια ξέφρενη ερωτική νύχτα περίμενε πως θα περάσει μετά την διασκέδαση του στο μπαρ του Μικρολίμανου, ο Αλβανός μακελάρης και για το λόγο αυτό είχε κλείσει δωμάτιο στο απέναντι ξενοδοχείο και μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλβανός μακελάρης, το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε στο ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ που είχε το ραντεβού με τις δυο χορεύτριες και συμπατριώτες του κλείνοντας δωμάτιο, με σκοπό βέβαια να περάσει μαζί τους μια καυτή ερωτική βραδιά.

Όμως και όπως αποδείχτηκε η κοπέλα που ήταν στην παρέα του 31χρονου δεν θέλησε να τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα η δολοφονική μηχανή που ακούει στο όνομα Άρμπερ Μπάκο να φύγει από το μπαρ εξαγριωμένος, μίλησε για λίγα λεπτά στο κινητό του έξω από το κέντρο, ίσως με κάποιο συνεργό του και στην συνέχεια μπήκε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει το δωμάτιο, πήρε ίσως από εκεί το κοντό Καλάσνικοφ και έξω πια από το μπαρ, αρχίζει το δολοφονικό «χορό» εξαπολύοντας «καυτό μολύβι» από την κάννη του όπλου του εναντίον των θαμώνων του κέντρου.

Η ιδιοκτήτρια του μικρού ξενοδοχείου, αναγνώρισε χθες από τη φωτογραφία που έχει δημοσιοποιηθεί, το πρόσωπο του μακελάρη και ενημέρωσε αμέσως την Ασφάλεια. Μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών στο δωμάτιο που είχε κλείσει ο μακελάρης, χωρίς βέβαια να προκύψουν εντυπωσιακά ευρήματα που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στο εντοπισμό και την σύλληψη της «δολοφονικής μηχανής» με το Καλάσνικοφ.




Θεοδόσης Πάνουnewsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...