Αυτές είναι οι άλλες δύο φορές που ΧΤΥΠΗΣΕ ο μανιακός Αλβανός μακελάρης! Από 1η έως 21 Νοεμβρίου χτυπούσε ΚΑΘΕ Παρασκευή! Θυμηθείτε τις... « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι άλλες δύο φορές που ΧΤΥΠΗΣΕ ο μανιακός Αλβανός μακελάρης! Από 1η έως 21 Νοεμβρίου χτυπούσε ΚΑΘΕ Παρασκευή! Θυμηθείτε τις...

Κατηγορία Μικρολίμανο στις   5:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι άλλες δύο φορές που ΧΤΥΠΗΣΕ ο μανιακός Αλβανός μακελάρης! Από 1η έως 21 Νοεμβρίου χτυπούσε ΚΑΘΕ Παρασκευή! Θυμηθείτε τις...
Εκτός από την περασμένη Παρασκευή στο Μικρολίμανο, ο Αλβανός μακελάρης, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο, είχε χτυπήσει άλλες δύο φορές στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.

)

Αρχικά ήταν τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου (και πάλι ημέρα Παρασκευή προς Σάββατο) όταν είχε χτυπήσει ένα μπαρ στο Μεταξουργείο.

Θυμηθείτε την είδηση: Τυφλό δολοφονικό «μήνυμα» με εκβιαστικά, προσωπικά ή και οικονομικά κίνητρα, «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ στο μπαρ στο Μεταξουργείο.

«Από τα πρώτα στοιχεία, εκτιμούμε ότι στόχος των δραστών ήταν το κατάστημα και πιθανόν η ιδιοκτησία του. Ο 44χρονος φαίνεται να είναι “παράπλευρο” θύμα. Είναι δύσκολο ο δράστης να πυροβόλησε με πολεμικό όπλο μέσα από κινούμενο όχημα, νύχτα, και να είχε στόχο έναν άνθρωπο, που βρισκόταν στο εσωτερικό καταστήματος», δηλώνουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, ανήκει σε άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος αναμένεται να κληθεί προς εξέταση, προκειμένου να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, αν είχε δεχθεί εκβιαστικές απειλές, αν είχε προστριβές στο πρόσφατο παρελθόν ή οικονομικές εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να δικαιολογούν στο ελάχιστο μία τέτοια δολοφονική ενέργεια. Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης δεν βρισκόταν στο κατάστημά του, παρά μόνο 5-6 υπάλληλοι και θαμώνες.



Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 06 Νοεμβρίου σε μπαρ στον Άγιο Παντελεήμωνα!

Θυμηθείτε την είδηση:Σκηνές φαρ ουέστ ή ταίνιας με τη Μαφία εκτυλίχθηκαν λίγο μετα τις 10 το βράδυ στον Αγιο Παντελεήμονα. Δύο άτομα που επέβαιναν σε ιχ σταμάτησαν μπροστά σε καφενείο στην οδό Αριστοτέλους 106 και ο ένας από τους επιβαίνοντες άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ με στόχο το κατάστημα, στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν τρία άτομα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει Ελληνα.

Όπως γίνεται κατανοητό πιθανότατα ο Αλβανός μακελάρης έψαχνε "πελάτες" ώστε να πουλήσει προστασία σε μπαρ και κλαμπ! Αυτό τουλάχιαστον είναι το πρώτο συμπέρασμα που προκείπτει...

του Παναγιώτη Παπανικολάου
.athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...