Το διαδικτυακό σεξ είναι απιστία « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Το διαδικτυακό σεξ είναι απιστία

Κατηγορία ΣΧΕΣΕΙΣ στις   1:32 μ.μ.  |  Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

op-diadiktiakosex
…ή μήπως όχι; Τι ακριβώς εννοούμε όταν αναφερόμαστε στο διαδικτυακό σεξ; Ποια είναι η στάση των Ελλήνων συγκριτικά με τους Ευρωπαίους για τις ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο; Ποια είναι τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών; Ας προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση που επικρατεί και τις τάσεις που φέρνουν τον έρωτα να  φιλτράρεται μέσα από πληκτρολόγια και οθόνες.

Είναι γεγονός ότι οι υπολογιστές και η χρήση του ίντερνετ είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας. Είτε για δουλειά είτε για ψυχαγωγία οι περισσότεροι βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση συνδεδεμένοι στο ίντερνετ. Το διαδίκτυο προσφέρει πολλές υπηρεσίες και δυνατότητες, προσφέρει ανωνυμία, προσφέρει την ευκαιρία για σεξουαλική εκτόνωση και έχει πολύ χαμηλό κόστος.

Έτσι λοιπόν ένα μέρος των χρηστών του διαδικτύου βρίσκει ουσιαστικά διέξοδο στις διάφορες ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο για την ικανοποίηση των επιθυμιών του.

Σύμφωνα με την έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας σε δείγμα 1600 ερωτηθέντων το 80% των ανδρών και το 70% των γυναικών αντίστοιχα απάντησαν ότι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να κάνουν νέες γνωριμίες. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των γνωριμιών πολλές φορές καταλήγει σε σταθερή σχέση (το 43% απάντησαν ότι έχουν συνάψει σχέση μέσα από το internet) αποκαλύπτοντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Εντυπωσιακό βέβαια ήταν οι απαντήσεις που έδωσαν οι περισσότεροι παντρεμένοι , αφού παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει διαδικτυακό σεξ με αγνώστους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό είναι ένα φυσικό επακόλουθο της ελευθερίας που προσφέρει το ίντερνετ, αφού όπως αναφέρθηκε παραπάνω δίνει την ευκαιρία στον καθένα να απελευθερωθεί , να εκφράσει τις φαντασιώσεις του χωρίς να κριθεί για αυτές, να υποδεχθεί ρόλους πάντα με ασφάλεια και χωρίς των κίνδυνο της αμφισβήτησης. Ο απαραίτητος εξοπλισμός, ένα pc με webcam, που μπορεί να βρει κανείς ακόμα και online και μια σύνδεση στο διαδίκτυο, είναι τα προαπαιτούμενα με πολύ χαμηλό κόστος συγκριτικά με την πραγματική ζωή που προϋποθέτει ραντεβού, εξόδους και φυσικά πολύ περισσότερο χρόνο.

Οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι κρίνουν ότι είναι ένας είδος “απιστίας” πάντα βέβαια σε συνάφεια με το τι έχει ορίσει το κάθε ζευγάρι σαν σχέση και ποια τα όρια που έχουν θέσει μεταξύ τους. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει ένα ποσοστό των ζευγαριών που παραδέχονται ότι το διαδικτυακό σεξ έχει επιδράσει θετικά στην σεξουαλική τους ζωή και δεν το θεωρούν απιστία!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...