Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του - Αύριο η κηδεία του 32χρονου ειδικού φρουρού « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του - Αύριο η κηδεία του 32χρονου ειδικού φρουρού

Κατηγορία ΤΡΟΧΑΙΟ στις   2:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σε κατάσταση σοκ οι τρεις συνάδελφοι του αστυνομικού Δημήτρη Κατσιώνη που μπροστά στα μάτια τους άφησε την τελευταία του πνοή στη άσφαλτο χτυπημένος από δυο αυτοκίνητα την ώρα που μετείχε σε επιχείρηση της ομάδας ΔΙΑΣ στη λεωφόρο Κηφισού. Τι λέει στο Newsit o Πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας.

Βαρύ το πένθος στην ελληνική αστυνομία. Ακόμη βαρύτερο το πένθος για την οικογένεια και τους φίλους του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού Δημήτρη Κατσιώνη ο οποίος αφήνει ορφανό ένα βρέφος.

Σοκαρισμένοι οι τρεις συνάδελφοι του Δημήτρη - Τον είδαν να πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους


Το φοβερό δυστύχημα συνέβη χθες βράδυ στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του ΙΚΕΑ και έβαψε στα μαύρα την Ελληνική Αστυνομία και όλη την Ελλάδα.

Click4more: Άφησε ορφανό ένα μωρό έξι μηνών – Ανείπωτος πόνος για τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ
Oπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Βασίλης Ντούμας "η κοινωνία χάνει τον φύλακα άγγελο της και η αστυνομία τον συνάδελφο. Είμαστε όλοι συντρετριμμένοι. Υπομονή και κουράγιο στους γονείς και την οικογένεια του Δημήτρη, τους οποίους συλλυπούμεθα".

Οσοι ήξεραν τον 32χρονο Δημήτρης Κατσιώνη, ο οποίος κατάγεται από το Γύθειο και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ στον Πειραιά, έχουν μόνο έναν καλό λόγο να πουν. Αξιος αστυνομικός και πολύ καλό παιδί, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Αγαπούσε την οικογένεια του και ηταν πολύ χαρούμενος που είχε αποκτήσει παιδί.

Η ανακοίνωση των συναδέλφων του ειδικών φρουρών

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των συναδέλφων του Δημήτρη αναφέρει "για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιό, τον σύζυγο.

Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά από σήμερα θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του"

Αύριο η κηδεία του αστυνομικού της ΔΙΑΣ


Το στερνό αντίο στον ειδικό φρουρό Δημήτρη Κατσιώνη, θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αύριο στις 2.00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.
Newsit
ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...