Δείτε το τρελό κράξιμο που έφαγε η Καινούργιου στα Social Media! [photos] « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε το τρελό κράξιμο που έφαγε η Καινούργιου στα Social Media! [photos]

Κατηγορία SHOWBIZ στις   11:45 μ.μ.  |  Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014



Νωρίς ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και τα κακόβουλα σχόλια! Η νέα εκπομπή του Alpha με τις πολλές… γυναίκες και τον Λιανό πρίν καν αρχίσει… προκαλεί. Κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό νέο για την πάλαι ποτέ συνεργάτιδα της Καινούργιου, την Μαρία Ηλιάκη.



Διότι ΝΑΙ κύριοι. Η Κατερίνα Καινούργιου, αυτό το ταλαντούχο κορίτσι θεωρείται ώς μια απο τις πρωτοκλασσάτες παρουσιάστριες του καναλιού. Και ναι ο ντόρος γύρω απο την ξανθιά μες την τρέσα Παναγιά είναι πολύ μεγαλύτερος απ΄ότι σ΄εκείνη… Η Κατερίνα όμως το χει πιάσει το νόημα. Δεν παίζει σόλο. Παίζει ούλο. Κάτι που δεν κάνει η Μαρία και στο τέλος θα πάρει τον… δε το γράφω δε το γράφω είμαι καλό παιδί.

Αλήθεια μιας που λέμε για πούλο. Αυτόν τον καψερό τον Παύλο Σταματόπουλο τι θα τον κάνουν-ή καλύτερα δεν θα τον κάνουν- στον Alpha; Αλήθεια η τελευταία κολλητή του Ντίνα απο το Κωνσταντίνα Σπυρο-κάτι γιατί δεν τον πήρε μαζί της; Μήπως τελείωσαν τα αποθέματα σιέλου; Ποιος ξέρει.

Στο θέμας μας τώρα.

Μια πόζα της Καινούργιου με την Μαγγίρα από τις πρόβες, χαρούμενες και αγκαλιασμένες για να δείξουν το καλό κλίμα που επικρατεί, έκανε κάποιους να τα χώσουν στην Καινούριου για αρχή…

«Τι το θες το βούρλο δίπλα σου» γράφουν ενώ τις κάνουν και παρατηρήσεις για το μαλλί της σχολιάζοντας: «Τόσα χρόνια με το ίδιο μαλλί η Καινούργιου. Ας κάνει μια αλλαγή όπως η Μπέτυ και η Αλέκα».








Πηγή
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...