ΣΟΚ: Την ΕΚΤΕΛΕΣΕ για ένα "χρόνια πολλά" και μετά ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ: Την ΕΚΤΕΛΕΣΕ για ένα "χρόνια πολλά" και μετά ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!

Κατηγορία ΣΟΚ στις   8:30 π.μ.  |  Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014







Ο αυτόχειρας και δολοφόνος Χρήστος Ελευθερίου αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φαίνεται πως είχε νοσηλευθεί και σε ψυχιατρική κλινική.
Ο δράστης μάλιστα ήταν μανιώδης κυνηγός και δούλευε ως εποχικός πυροσβέστης. Και εδώ ανακύπτουν κάποια αμείλικτα ερωτήματα:
1ον) Πώς βρέθηκε στα χέρια ενός πρώην τρόφιμου ψυχιατρείου και υπό φαρμακευτική αγωγή ατόμου το κυνηγετικό όπλο
2ον) Αν είχε άδεια κατοχής κυνηγετικού, ποιος γιατρός του την χορήγησε και αν τον εξέτασε
3ον) Τί ακριβώς γνώριζε η αστυνομία για την πάθησή του από την στιγμή που είχε γίνει καταγγελία εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η 'ΑΛΗΘΕΙΑ' ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές από μια καταγγελία της πρώην συζύγου εις βάρος του, καθώς την απειλούσε συχνά πυκνά. Μάλιστα, το ίδιο είχε συμβεί και προσφάτως με τον δράση να μεταβαίνει στον χώρο εργασίας της άτυχης Σταυρούλας Φλώρου, όπου και την ξανά απείλησε.
ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν υπερβολικά γρήγορα όταν ο δράστης εξεράγει από μια και μόνο ερώτηση της συζύγου του: "Είπες στην κόρη σου Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά της;"
Ο αυτόχειρας το πήρε ως παρατήρηση αυτό και της απάντησε οργισμένος: "Εσύ μου είπες εμένα; (Χρόνια Πολλά)".
Χωρίς δεύτερη κουβέντα κατευθύνθηκε άμεσα προς το αυτοκίνητό του, άρπαξε την καραμπίνα και μετά τα δραματικά γεγονότα της εκτέλεσης της πρώην συζύγου του και του τραυματισμού της γιαγιάς της νεκρής και του συντρόφου της νεκρής.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...