Κι όμως επέζησαν! - Ζευγάρι βγήκε ζωντανό από το συρρικνωμένο αυτοκίνητο του (PHOTOS) « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κι όμως επέζησαν! - Ζευγάρι βγήκε ζωντανό από το συρρικνωμένο αυτοκίνητο του (PHOTOS)

Κατηγορία ΤΡΟΧΑΙΟ στις   5:40 μ.μ.  |  Κυριακή 27 Ιουλίου 2014



Απίστευτο περιστατικό στην Αγγλία με ένα ζευγάρι να βγαίνει με μικροτραυματισμούς από ένα σοβαρότατο τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο του που καταπλακώθηκε από κοντέινερ!







Αν έχεις τύχη βουνό, μπορείς να βγεις ζωντανός κι από ένα σοβαρό τροχαίο που κανείς δεν το περίμενε. Αυτό συνέβη στην Αγγλία, όταν αυτοκίνητο συνεθλίβη δίχως υπερβολή από κοντέινερ που το καταπλάκωσε.



Το ζευγάρι που επέβαινε βγήκε ζωντανό παρά το γεγονός ότι το ύψος του αυτοκινήτου δεν ξεπερνούσε τα 60 εκατοστά από την βαριά σύγκρουση με το κοντέινερ.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει όταν αντιλήφθηκε πως κόσμος είχε μαζευτεί γύρω από το σημείο της σύγκρουσης. Κανείς όμως δεν πίστευε στα αυτιά του!

Όταν κατέφθασε η πυροσβεστική με έκπληξη και ενθουσιασμό διαπιστώθηκε πως τόσο η γυναίκα όσο και ο σύζυγος της ήταν ζωντανοί!

Ένας πυροσβέστης μάλιστα δήλωσε: “Δεν περιμέναμε ότι θα βρίσκαμε κάποιον ζωντανό αλλά όταν ακούσαμε τη φωνή μία γυναίκας αντιληφθήκαμε ότι όντως κάποιος είχε επιβιώσει. Έπρεπε να φέρουμε έναν γερανό 100 τόνων για να σηκώσουμε προσεκτικά το κοντέινερ και να βρούμε από κάτω το αυτοκίνητο που είχε συρρικνωθεί”.

Πηγή: Mirror



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...