Όλη η Αργεντινή είναι ένας Μεσσι ή μήπως ΌΧΙ.... « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Όλη η Αργεντινή είναι ένας Μεσσι ή μήπως ΌΧΙ....

Κατηγορία ΜΟΥΝΤΙΑΛ στις   7:48 μ.μ.  |  Κυριακή 13 Ιουλίου 2014



Επειδή όσο και να μεγαλώνετε σας αρέσουν οι πιπίλες (μια εξ αυτών είναι και η γνωστή "όλη η Αργεντινή είναι ένας Μεσσι") δείτε λίγο αυτό! 
Η Αργεντινή που απόψε παίζει στον τελικό του μουντιάλ χρειάστηκε όπως όλες οι ομάδες που παίζουν στα μουντιάλ, προκριματικούς! Οι προκριματικοί για μια ομάδα από την Λατινική Αμερική είναι ένα πρωτάθλημα στην ουσία, γιατί πρέπει να πάρει μια από τις 5 θέσεις που χρειάζονται, με 9 αντιπάλους (φέτος ήταν 8 γιατί η Βραζιλία μπήκε χωρίς αγώνες)! Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις τις πιο επιθετικογενείς και πιο σκληρές ομάδες του κόσμου!
Και να λοιπόν τα αποτελέσματα της:

Αργεντινη-Χιλη 4-1,Χιλη-Αργεντινη 1-2 
Βενεζουελα-Αργεντινη 1-0,Αργεντινη-Βενεζουελα 3-0 
Αργεντινη-Βολιβια 1-1,Βολιβια-Αργεντινη 1-1 
Κολομβια-Αργεντινη 1-2,Αργεντινη-Κολομβια 0-0 
Αργεντινη-Εκουαδορ 4-0,Εκουαδορ-Αργεντινη 1-1 
Αργεντινη-Παραγουαη 3-1,Παραγουαη-Αργεντινη 2-5 
Περου-Αργεντινη 1-1,Αργεντινη-Περου 3-1 
Αργεντινη-Ουρουγουαη 3-0,Ουρουγουαη-Αργεντινη 3-2 

Σε μια φάση που δεν κρεμάστηκαν από τον Μεσσι είχαν 35-15 γκολ άρα έβαζαν λίγο παραπάνω από 2 γκολ και έτρωγαν λιγότερο από ένα γκολ την φορά! Απέναντι σε ανοιχτέςάμυνες! Τώρα στο μουντιάλ που προσπαθούσε να παίξει μπάλα απέναντι σε ταμπούρια σαν της Βοσνίας ή σαν του Ιράν ή σαν της Νιγηρίας ή σαν της Ελβετίας και είναι λογικό να παίρνει αποτελέσματα με ατομικές ενέργειες και προφανώς ο Μεσσι είναι ο καταλληλότερος για κάτι τέτοιο! Με το Βέλγιο και την Ολλανδία όμωςχρειάστηκε αυτή να παίξει άμυνα και να που την έστειλε αυτό το πλάνο! Άρα μιλάμε για μια ομάδα που ανάλογα τον αντίπαλο προσαρμόζεται κατάλληλα! Μια απρόβλεπτη ομάδα και ένας απρόβλεπτοςπαίκτης! τώρα μπορείτε να ξανά πείτε ότι "είναι ένας Μεσσι μονό" να σας γελάνε και τα κουκουναριά! 

Παναγιώτης Κοτόπουλος για το Aitoloakarnanianet
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...