Νεαρή λησταρχίνα ξυλοκόπησε ηλικιωμένο στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Νεαρή λησταρχίνα ξυλοκόπησε ηλικιωμένο στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας!

Κατηγορία ΛΗΣΤΕΙΑ στις   9:15 μ.μ.  |  Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Νεαρή λησταρχίνα ξυλοκόπησε ηλικιωμένο

Ο 87χρονος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η λησταρχίνα του είχε αρπάξει 1.025 ευρώ και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Αγρινίου και Πρέβεζας

Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ένας ηλικιωμένος μόλις είδε μια νεαρή γυναίκα να του πιάνει κουβέντα στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας κι έτσι αντιλήφθηκε αμέσως ότι προσπαθούσε να «βουτήξει» το πορτοφόλι του. Όταν αντιστάθηκε, όμως, η δράστιδα τον χτύπησε εν ψυχρώ και τον έριξε στο έδαφος!

Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο όπου την περίμενε ένας άνδρας συνεργός της. Ο 87χρονος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η λησταρχίνα του είχε αρπάξει 1.025 ευρώ και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Αγρινίου και Πρέβεζας. Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Λευκάδας και οι επιβάτες του, ένας 26χρονος και μία 27χρονη, αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Πάνω τους, όμως, βρέθηκαν μόνο 118,7 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πού έκρυψαν τα υπόλοιπα χρήματα. Το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων.


http://www.protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...