Πάτρα: "Σκοτείνιασε" για μια ώρα ο ουρανός - Bροχή και θυελλώδεις άνεμοι στο κέντρο της πόλης το πρωί - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πάτρα: "Σκοτείνιασε" για μια ώρα ο ουρανός - Bροχή και θυελλώδεις άνεμοι στο κέντρο της πόλης το πρωί - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατηγορία ΠΑΤΡΑ στις   12:42 μ.μ.  |  Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πάτρα: "Σκοτείνιασε" για μια ώρα ο ουρανός - Bροχή και θυελλώδεις άνεμοι στο κέντρο της πόλης το πρωί - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό, σήμερα και αύριο




Σκοτείνιασε για μια περίπου ώρα, από τις 10.30 έως τις 11.30 το πρωί, ο ουρανός της Πάτρας από το καλοκαιρινό μπουρίνι. Βροχή και θυελλώδεις άνεμοι.


Ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα είναι βροχερός ενώ τόσο στα νησιά του Ιονίου όσο και στην Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία προβλέπονται ακόμη και καταιγίδες.






ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Πάτρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 


Για αύριο Τετάρτη 16/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...