Air Algerie: Κρανίου τόπος! - Δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν τα πτώματα - Δεν αποκλείεται το σενάριο της τρομοκρατίας - Βρέθηκε το 2ο "μαύρο" κουτί « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Air Algerie: Κρανίου τόπος! - Δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν τα πτώματα - Δεν αποκλείεται το σενάριο της τρομοκρατίας - Βρέθηκε το 2ο "μαύρο" κουτί

Κατηγορία Air Algerie στις   9:11 μ.μ.  |  Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Air Algerie: Κρανίου τόπος! - Δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν τα πτώματα - Δεν αποκλείεται το σενάριο της τρομοκρατίας - Βρέθηκε το 2ο `μαύρο` κουτί
- Στάχτη παντού στο σημείο συντριβής του αεροπλάνο της Air Algerie, τα συνεργεία δεν μπορούν ούτε καν να αναγνωρίσουν τα πτώματα!
- Ο Φρανσουά Ολάντ ενημερώνει αυτοπροσώπως τους συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας
- Mεσίστιες οι σημαίες και ανεπίσημο τριήμερο πένθος στη Γαλλία για τους 54 αδικοχαμένους ανθρώπους
- Ερωτηματικά προκαλούν το κατάκοπο από τις συνεχείς πτήσεις πλήρωμα - Πληροφορίες πως η συγκυβερνήτρια ήταν νεαρή και άπειρη

Στην τραγωδία με την συντριβή του αεροσκάφους της Air Algerie γράφονται συνεχώς νέα επεισόδια. Οι συγγενείς των θυμάτων αδημονούν για να βρεθούν οι σοροί των αγαπημένων τους ανθρώπων, ωστόσο πληροφορίες από το Μαλί αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να αναγνωριστούν τα θύματα, ενώ τα συντρίμμια του αεροπλάνου είναι εξαπλωμένα σε μία ακτίνα 900 τετραγωνικών μέτρων.


Από την πλευρά του, ο Φρανσουά Ολάντ ξεκαθαρίζει ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψουν οι σοροί στην Γαλλία. 



“Αυτές οι οικογένειες δεν ζητούν τίποτα άλλο από το να ενημερώνονται και να έχουν κάποιον να τις υποστηρίξει. Είναι σημαντικό που σε τέτοιες τραγωδίες το έθνος συσπειρώνεται. Όλα τα σώματα θα μεταφερθούν στη Γαλλία, μετά την ομαδοποίηση των σορών και την αναγνώριση τους”, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.



Στη Γαλλία ανακοινώθηκε ότι οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες και ανεπίσημα από την Δευτέρα θα υπάρχει τριήμερο πένθος.

 

Στο μεταξύ, τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν σήμερα ότι βρέθηκε και το δεύτερο "μαύρο κουτί" από το αεροπλάνο της Air Algerie που συνετρίβη την Πέμπτη το πρωί στο Μάλι της δυτικής Αφρικής.

Οι πρώτες ενδείξεις από τον τόπο της συντριβής συγκλίνουν στο ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε κατά την πρόσκρουση στο έδαφος, καθιστώντας απίθανη τη θεωρία περί επίθεσης. Οι αρχές του Μάλι ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει μια διεθνής έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους. 



Οι ειδικοί στις αναφορές τους κάνουν λόγο για κατάκοπα πληρώματα, που ήταν εξαντλημένα από τις συνεχείς πτήσεις. Παράλληλα, υπάρχουν ερωτηματικά για την νεαρή συγκυβερνήτρια του μοιραίου αεροσκάφους που δεν ήταν ιδιαίτερα έμπειρη. 
newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...