Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!

Κατηγορία LIFESTYLE στις   1:56 π.μ.  |  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Απόφαση βόμβα του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τον θάνατο του γιου του!
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του διανύει ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά τον θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το περασινό καλοκαίρι και έτσι πήρε μια δύσκολη απόφαση!

Μετά την αντιπαράθεση, που ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σωκράτης Κόκκαλης τιμής ένεκεν παρέμενε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά χρόνια που μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στον νυν πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.

Αυτή η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε να επισφραγίσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ' εκείνον και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...