Εκλογές 2015: Το μεγάλο λάθος του Βασίλη Λεβέντη στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Το μεγάλο λάθος του Βασίλη Λεβέντη στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων!

Κατηγορία Εκλογές 2015 στις   5:20 μ.μ.  |  Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Το μεγάλο λάθος του Βασίλη Λεβέντη στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων!

Ένα... απρόοπτο λίγο πριν τις αυριανές εκλογές κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη...
Με λάθη στα ονόματα των υποψηφίων της Δωδεκανήσου, έστειλε τα ψηφοδέλτια το κόμμα της Ένωσης Κέντρωων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το λάθος έγινε από τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, το οποίο έστειλε στη Ρόδο για όλο το νομό Δωδεκανήσου 150.000 ψηφοδέλτια με λάθη στη σειρά των ονομάτων των υποψηφίων.

Αμέσως εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους της περιφέρειας που κάνουν πάντα έλεγχο στα ψηφοδέλτια των κομμάτων με βάση την προκήρυξη του Αρείου Πάγου και ενημερώθηκε η Ένωση Κεντρώων.

Το λάθος διαπιστώθηκε την περασμένη Τρίτη και αφού είχε λήξει η προθεσμία για την αποστολή των ψηφοδελτίων. Όπως έγινε τελικά γνωστό, τα λάθος ψηφοδέλτια αντικαταστάθηκαν με σωστά που στάλθηκαν από το κόμμα το οποίο γνωρίζοντας την ιδιομορφία της περιοχής έστειλε απευθείας τα ψηφοδέλτια στην Κω και την Κάλυμνο.

Τα υπόλοιπα έφτασαν στη Ρόδο και ξεκίνησε η διάθεσή τους για να αντικατασταθούν τα λανθασμένα, ενώ ενημερώθηκαν και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Οι υπάλληλοι της περιφέρειας θα στείλουν σήμερα με κάθε πρόσφορο μέσο τα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων στα υπόλοιπα νησιά (η Ρόδος έχει καλυφθεί) ώστε να μεταφερθούν στα εκλογικά τμήματα.

Πηγή: rodiaki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...