Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν την συνεύρεση?? « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν την συνεύρεση??

στις   4:20 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015


diaforetiko.gr : zeugari agkalia krebati 890x395 c 600x266 Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Θα σου πάρει κάτι περισσότερο, από λίγα κεριά και ένα τραγούδι του Marvin Gaye, για να νιώσεις εσύ κι ο σύντροφός σου “seχy”.
Ένας υγιεινός τρόπος ζωής , από το φαγητό που τρως μέχρι και την άσκηση που κάνεις, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, αλλά και να βελτιώσει τη ζωή σου στο κρεβάτι.
Προσοχή, όμως! Ορισμένες τροφές, ρίχνουν τη λίμπιντο και σου φέρνουν, τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά, που θα ήθελες.
Φαγητά που ανεβάζουν ή ρίχνουν τη λίμπιντο!
Φράουλες
diaforetiko.gr : fraoules limpinto sokolata Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Θα στο πω: Οι φράουλες είναι τέλειες, για την αύξηση της λίμπιντο. Αυτό, σίγουρα το ήξερες, αλλά γνώριζες το λόγο; Η καλή κυκλοφορία, πιστεύεται, ότι είναι ζωτικής σημασίας, για να “λειτουργήσεις” και εσύ και ο φίλος σου. Οι φράουλες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που ωφελούν την καρδιά και τις αρτηρίες σου.
Δοκίμασε να τις βουτήξεις σε μαύρη σοκολάτα, η οποία περιέχει μεθυλξανθίνες, που λέγεται, ότι ενισχύουν τις ορέξεις.
Αλκοόλ
diaforetiko.gr : alkool meiwnei libido Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Αν και σε χαλαρώνει, δε σε βοηθάει καθόλου στις προσωπικές σου στιγμές! Στην πραγματικότητα , το αλκοόλ, είναι ο “δολοφόνος” του καλού κρεβατιού. Πάρα πολύ αλκοόλ, μειώνει την επιθυμία, την εγρήγορση και την ευαισθησία και μπορεί να μειώσει τις αναστολές, που οδηγούν σε μη ασφαλείς αποφάσεις για το seχ.
Αβοκάντο
diaforetiko.gr : avocado better s e x Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Είναι μια καλή πηγή, υγιεινών μονοακόρεστων λιπαρών. Κάτι, που βοηθά την καρδιά και το κυκλοφορικό σου σύστημα, που, όπως, σου είπα και πριν, σου προσφέρουν τα εφόδια, για μια υγιή σεxουαλική ζωή. Οι άνδρες με καρδιακή νόσο, έχουν διπλάσιες πιθανότητες να έχουν στuτική δυσλειτουργία.
Αμύγδαλα
diaforetiko.gr : amugdala ugieina Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Τα αμύγδαλα περιέχουν ουσίες, που δημιουργούν περισσότερες πιθανότητες, σύλληψης αλλά και σημαντικά εφόδια, για το κυκλοφοριακό σου σύστημα! Επίσης, αυξάνει τις ορμόνες και τις ορέξεις του άντρα σου.
Μπριζόλα
diaforetiko.gr : mprizola Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Αν και αγαπημένο φαγητό, για το 89% του πληθυσμού, παγκοσμίως, δυστυχώς, μειώνει τη λίμπιντο! Επιπλέον, σύμφωνα με μία αμερικάνικη έρευνα, η μικρότερη κατανάλωση μπριζόλας, κάνει τους άντρες, πιο εμφανίσιμους και με καλύτερες αποδόσεις στο seχ.
Γλυκοπατάτες
diaforetiko.gr : glukopatates kai s e c h Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Βοηθούν το κυκλοφοριακό και λέγεται, ότι σε συνδυασμό με τα αμύγδαλα, βοηθούν σε προβλήματα γονιμοποίησης. Και εκτός αυτού; Είναι και πεντανόστιμες!
Σουσάμι
diaforetiko.gr : sousami auksanei limpinto Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Το σουσάμι, αυξάνει την παραγωγή σπέpματος και ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, στους άντρες. Τι σημαίνει αυτό; Θα καλοπεράσεις, σίγουρα!
Καρπούζι
diaforetiko.gr : watermellon karpouzi ugeia Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Αυτό το δημοφιλές καλοκαιρινό φρούτο είναι χαμηλό σε θερμίδες, αλλά και κρατάει τις ορέξεις σου σε υψηλά επίπεδα, λόγω των τονωτικών, φυτοθρεπτικών συστατικών.
Το 2008, μια έρευνα, έδειξε ότι το λυκοπένιο, η κιτρουλίνη , και το β- καροτένιο, που βρίσκονται στο καρπούζι, μπορούν να βοηθήσουν στη χαλάρωση των αγγείων και αποτελούν ένα φυσικό, ενισχυτικό, για να φουλάρει τις ορμές σου.
Τηγανητά φαγητά
diaforetiko.gr : thganhta anthugieina Ποιες είναι τροφές που βελτιώνουν το S Ε Χ ;
Πολλά τηγανητά φαγητά, έχουν σε υψηλά επίπεδα τα “κακά λιπαρά οξέα”, όπως είναι τα κορεσμένα και τα τρανς λιπαρά, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την καρδιά σου και εμποδίζουν την ομαλή ροή του αίματος.
Επιπροσθέτως οι τηγανητές πατάτες έχουν συσχετιστεί (μαζί με άλλες τροφές ), με τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, το οποίο είναι γνωστό, ότι προκαλεί seχουαλικά προβλήματα υγείας, σε άνδρες και γυναίκες.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...