ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: Αυτός ήταν ο λόγος που έβρασε την 4χρονη Άννυ - Η μαρτυρία αστυνομικού που σοκάρει... « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: Αυτός ήταν ο λόγος που έβρασε την 4χρονη Άννυ - Η μαρτυρία αστυνομικού που σοκάρει...

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ στις   5:00 μ.μ.  |  Τρίτη 5 Μαΐου 2015


To ανθρωπόμορφο τέρας από την Βουλγαρία που δολοφόνησε το 4χρονο αγγελούδι, όχι μόνο, τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της, όχι μόνο την έβραζε επί δύο ημέρες μαζί με πατάτες, ρύζι και...
κρεμμύδια, αλλά στο τέλος για να μην υπάρξει το παραμικρό ίχνος πολτοποίησε ότι είχε μείνει από το παιδί και το διέσπειρε σε διάφορα σημεία της Αττικής για να το φάνε τα σκυλιά!

Αυτός ήταν και ο λόγος που την μαγείρεψε!

Ο 27χρονος Βούλγαρος τεμάχισε το παιδί του στην μπανιέρα, το έβρασε στην κατσαρόλα μαζί με πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι και εν συνεχεία το πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και διπλωμένο σε αλουμινόχαρτο σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Και όπως φαίνεται τα κατάφερε, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, «δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκαλο από το πτώμα της τετράχρονης», αφήνοντας έτσι ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ο 27χρονος πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Περιγράφοντας τις φρικαλέες ενέργειες του 27χρονου μετά τη δολοφονία της μικρής, αστυνομικός λέει: «Πήρε μια πλαστική  λεκάνη και με το μαχαίρι άρχισε να τεμαχίζει και να πολτοποιεί το άψυχο κορμάκι της μικρής στο μίξερ. Στη συνέχεια έβαλε πετσέτες στα παράθυρα του υπόγειου διαμερίσματος για να μη βγαίνουν οι υδρατμοί και καταλάβει η γειτονιά τι συμβαίνει. Ακολούθως πήρε μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισε να βράζει τα πολτοποιημένα μέρη του παιδιού.

Σκοπός να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και γι' αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. ''Το έβραζα για δύο ημέρες...'' μας είπε με απόλυτη ψυχραιμία, εξηγώντας μας στη συνέχεια: ''Το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα''».
TROMAKTIKO
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...