Καλό ταξίδι ΧΑΡΗ. « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Καλό ταξίδι ΧΑΡΗ.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ στις   11:49 μ.μ.  |  Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015



Σήμερα 30-1-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Γ΄ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΧΡΙΣΤΑΚΟ!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ....

Την τελευταία του πνοή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο άφησε σήμερα ξημερώματα ο Αρχιφ της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ.

Ο πολυαγαπημένος,συνάδελφος ο οποίος αγωνιζόταν με την επάρατη νόσο, δεν άντεξε, καθώς ο οργανισμός του εξασθένησε, παρά τον αγώνα το δικό του και την προσπάθεια των γιατρών.

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΧΑΡΗ ΧΡΙΣΤΑΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 30/01/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Τα μηνύματα των συναδέλφων του γαι τον αδικο χαμό του Χάρη

*Πριν από περίπου 8 χρόνια είχα την τιμή να γνωρίσω και να συνεργαστώ για περίπου 6 ½ χρόνια με έναν ίσως από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, μέχρι σήμερα. Άνθρωπος οξυδερκής, ακριβοδίκαιος, τίμιος, λακωνικός, με ήθος και εμφάνιση αυστηρή, μα πάνω απ’ όλα .... ΦΙΛΟΣ !!!.

*Όσοι τον γνώριζαν μόνο καλά λόγια θα μπορούσαν να πουν γι’ αυτόν. Εγώ θα σας μιλήσω για το τι άνθρωπος ήταν.

*Κοινωνικός άνθρωπος όπως ήτανε όλοι τον σταματούσανε για να τον χαιρετίσουν και να του μιλήσουν. Σε χαρές και σε λύπες ήτανε πάντοτε παρών.

*Πίσω από την ¨μάσκα¨ του λιγομίλητου και αυστηρού άνδρα έκρυβε έναν χαρακτήρα γεμάτο χιούμορ και καλοσύνη, πάντα έτοιμος να βοηθήσει και με το παραπάνω όποιον ζητούσε την βοήθειά του, είτε αυτός του ήτανε γνωστός είτε άγνωστος.

*Ποτέ του δεν υποτίμησε κανέναν και ποτέ δεν κατηγόρησε ανθρώπους ή καταστάσεις, αλλά αντιθέτως πολλές φορές δικαιολογούσε τα πάντα και με το παραπάνω.

*Όλη την ώρα θα τον άκουγες να μιλάει και να καμαρώνει για δύο πράγματα. Πρώτον για τον γιό του, τον Γιώργο και δεύτερον για την περιοχή του, το Περιστέρι, μιας και ήτανε γέννημα θρέμμα. Χαρακτήρας κατά βάθος ευαίσθητος που δεν ¨ανοιγότανε¨ εύκολα ακόμα και σε ανθρώπους του στενού του κύκλου, που τους θεωρούσε δικούς του.

Μαχητής ως το τέλος, ποτέ του δεν λιποψύχησε ξέροντας πως είχε δίπλα του τον γιό του και τους φίλους του. Ένας πραγματικός ΜΑΝΙΑΤΗΣ στην καταγωγή, ένας πραγματικός ΑΝΤΡΑΣ στην ψυχή !!!

Προσωπικά θεωρώ ότι στάθηκα πολύ τυχερός που τον γνώρισα και υπήρξα φίλος του και τον αγάπησα σαν αδερφό μου. Εξαιτίας του έγινα καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος οικογενειάρχης, καλύτερος επαγγελματίας και για αυτό πάντοτε θα τον ευγνωμονώ και θα τον έχω για παράδειγμα.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα μου είπε και μου έμαθε. Ποτέ δεν θα ξεχάσω ....... !!! Καλό ταξίδι ΦΙΛΕ μου, Καλό ταξίδι ΑΔΕΡΦΕ μου !!!

θυμαμαι περιπου πριν απο 20 αμουστακα παιδια σχεδον ειχαμε ερθει στην αμεση δραση με τον χαρη.Αυτο που τον διεκρινε παντα ηταν η αξιοπρεπεια η συναδελφικοτητα και πολλα αλλα που θα μπορουσα να μιλαω ωρα γι αυτον.Καλο ταξιδι αδερφε θα ζεις παντα στην καρδια και την σκεψη μας....

Καλό σου ταξίδι παληκάρι μου.Καλό Παράδεισο, καλή Ανάσταση.Η Άμεση Δράση και η κοινωνία μας από σήμερα φτωχότερες.Χάσαμε ένα διαμάντι,ένα λεβέντη.Ένας περήφανος άνθρωπος,ευγενής, πειθαρχημένος,αξιοπρεπής δεν σου έδινε ποτέ αφορμή να του πεις το παραμικρό.Είμαι περήφανος που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του.

Πριν λιγο χασαμε ενα αγαπητο συναδελφο τον ΧΑΡΗ ΧΡΗΣΤΑΚΟ που νοσηλευοταν στον ΄΄Αγιο Σαββα΄΄. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ & ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ....

Έψαχνε καιρο πολυ ο Θεος, εναν φύλακα να παρει, και βρήκε τον καλύτερο τον φιλο μας τον Χάρη !!!! Κανένας δεν Του έκανε για να φυλά το ουράνιο σπίτι, Κι ετσι Αυτός επέλεξε εναν ΑΜΕΣΟΔΡΑΣΙΤΗ.



http://www.nomosnews.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...