Αγρίνιο: Άγρια συμπλοκή μετά από τροχαίο – Mαχαίρι και σιδηρογροθιές βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αγρίνιο: Άγρια συμπλοκή μετά από τροχαίο – Mαχαίρι και σιδηρογροθιές βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   8:06 μ.μ.  |  Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

peripoliko
Ένας 19 χρονος, ο οποίος λέγεται σύμφωνα με πληροφορίες  ότι απασχόλησε στο παρελθόν την αστυνομία, φέρεται ως ο δράστης του πολύ σοβαρού τροχαίου αλλά και του τραυματισμού ενός 30 χρονου άνδρα που έλαβαν χώρα στις 12.45 τα ξημερώματα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Αγρίνιο. Πιο συγκεκριμένα ένας 19 χρονος και ένας 30 χρονος τα ξημερώματα συγκρούστηκαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ο 19 χρονος λέγεται ότι είναι κάτοχος μηχανής και ο 30χρονος είναι κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες είχαν διαφορές μεταξύ τους και λέγεται ότι μετά τη σύγκρουση και το τροχαίο ο 19 χρονος τραυμάτισε πολύ σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και στο χέρι τον 30χρονο με αιχμηρό αντικείμενο. Την ώρα της σύγκρουσης των δυο οχημάτων υπήρξε και τρίτη σύγκρουση αφού εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα ακόμη αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά οι δυο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου.

Πληροφορίες του Aerasnews αναφέρουν επίσης ότι ο 19 χρονος εγκατέλειψε το σημείο αφήνοντας αιμόφυρτο τον 30 χρονο άνδρα ο οποίος μετά από τηλεφώνημα των περιοίκων στο ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και επιβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά λέγεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο μεταξύ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 19χρονου και τον εντόπισε τις πρωινές ώρες όπου και προσήχθη στην αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19 χρονος κρατείται και αναμένεται να του αποδοθούν κατηγορίες. Ο νεαρός έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές  και του είχαν  επιβληθεί περιοριστικοί όροι να εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που προχώρησαν σε έρευνες στο σημείο του τροχαίου όπου έλαβε χώρα και η συμπλοκή εντόπισαν σε φρεάτιο ένα μαχαίρι και δυο σιδηρογροθιές.
Aerasnews
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...