Αιτωλοακαρνανία:Καραμπόλα με τρία Ι.Χ. και ένα λεωφορείο.(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Αιτωλοακαρνανία:Καραμπόλα με τρία Ι.Χ. και ένα λεωφορείο.(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   7:32 μ.μ.  |  Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Καραμπόλα με τρία Ι.Χ. και ένα λεωφορείο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκίνητου, που είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, το οποίο είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο και προορισμό την Πάτρα.

Στη συνέχεια, το εν λόγω Ι.Χ. καρφώθηκε στις μπάρες στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπου κυριολεκτικά κρεμάστηκε. Πίσω από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ακολουθούσε άλλο Ι.Χ. το οποίο έπεσε πάνω στο πρώτο και ένα τρίτο έπεσε πάνω στο δεύτερο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν υπάρχουν νεκροί, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου, καθώς και περιπολικά της Τροχαίας Μεσολογγίου. Τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με το πρώτο να έχει μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα, ενώ για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα έγινε αργότερα εκτροπή μέσα από το Ευηνοχώρι.



















aixminews.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...