Ποια ηθοποιός δήλωσε:«Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να κοιμάμαι με όποιον θέλω» « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ποια ηθοποιός δήλωσε:«Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να κοιμάμαι με όποιον θέλω»

στις   2:30 π.μ.  |  Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

gone girl prwtagwnistria1 






Είναι νέα, όμορφη, με τέλειες αναλογίες και ταλαντούχα. Το τελευταίο διάστημα οι μετοχές της ανεβαίνουν ταχύτητα στο χρηματιστήριο της showbiz.
Πρόκειται για την Emily Ratakjowski, την πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχημένης ταινίας «Gone Girl», στην οποία όλα τα περιοδικά και τα blogs του πλανήτη ρίχνουν ευθύνες για την κρίση που έχει προκαλέσει στο γάμο του Ben Affleck.
Η ίδια ανέβασε την σούπερ hot φωτογραφία που βλέπετε της στο twitter–ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της στη μέση του χειμώνα- αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.
gone girl prwtagwnistria Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cosmopolitan: «Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό sex, φυσικά και θα το έκανα. Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει sex. Αλλά δεν είμαι και εκείνο το κορίτσι που θα βάλει τα κλάματα μετά το sex επειδή ήταν ρομαντικό. Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω, να κοιμάμαι με όποιον θέλω, να χορεύω όπως θέλω και παρ’ όλα αυτά να παραμένω φεμινίστρια», τότε μιλάμε για το καινούργιο και καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν του Hollywood.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...