Τι επικαλέστηκε ο ΑΛΒΑΝΟΣ οδηγός που σκόρπισε τον ΘΑΝΑΤΟ στην Πέτρου Ράλλη « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τι επικαλέστηκε ο ΑΛΒΑΝΟΣ οδηγός που σκόρπισε τον ΘΑΝΑΤΟ στην Πέτρου Ράλλη

Κατηγορία ΤΡΟΧΑΙΟ στις   4:05 μ.μ.  |  Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Καταθέσεις, και υλικό από κάμερες ασφαλείας, εξετάζουν οι Αξιωματικοί..
της Τροχαίας Καλλιθέας, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων γυναίκα η οποία ακρωτηριάστηκε, στο τροχαίο δυστύχημα (15/10- 10.40) στη Λ.Π.Ράλλη, στο ύψος της Διέυθυνσης Αλλοδαπών, στο ρεύμα προς Κηφισό. Από τα στοιχεία -σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών- ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου (SMART) με κίνηση προς τη Λ.Κηφισού, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, παραβιάζει σηματοδότη, και προκαλεί το πολύνεκρο τροχαίο.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει ισχυριστεί στην Τροχαία, ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου που πορκάλεσε το τροχαίο, πάσχει από επιληψία, και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, σε μια προσπάθειά του να "αιτιολογήσει" το τροχαίο δυστύχημα.
Από τα προανακριτικά στοιχεία όπως έχουν μέχρι στιγμής προκύψει, στο τροχαίο δυστύχημα της Π.Ράλλη, ένας 22χρονο Αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία διαμελίσθηκε, έχασαν τη ζωή τους, ενώ τραυματίες, είναι ο υπαίτιος οδηγός του SMART, πρόκειται για 35χρονο Αλβανό ο οποίος νοσηλέυεται στο Τζάνειο, μαι 65χρονη γυνάικα η οποία ακρωτησιασμένη στο κάτω άκρο μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας διερχόμενη πεζή, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, και ο σύζυγος -από πληροφορίες της 35χρονης -διερχόμενος πεζός Αιγύπτιος στην καταγωγή.
Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα (15/10-10.40) διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ το υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες εξωτερικά της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, εξετάζεται να έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβέις συνθήκες του δυστυχηματος.
Πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, από καταθέσεις αυτοπτών, αναφέρουν ότι ο υπαίτιος οδηγός του SMART, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με αυτοκινητιστή σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη. Ωστόσο το ΤΑΧΙ δεν εχει εντοπισθεί, για να επιβεβαιωθεί το ακριβές των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων.
 athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...