Το ΣΟΚ της Τατιάνας με το ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Άγρια νύχτα στην Κηφισιά – Ράκος και ο Ευαγγελάτος! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το ΣΟΚ της Τατιάνας με το ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Άγρια νύχτα στην Κηφισιά – Ράκος και ο Ευαγγελάτος!

στις   11:23 μ.μ.  |  Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014



Και ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω… Η Τατιάνα δεν το περίμενε. Έπαθε σοκ! Ο Νίκος έφυγε!

Ισως να ήταν πιο τραγική νύχτα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν περίμενε με τίποτα ότι τα κακά μαντάτα θα της χτυπούσαν την πόρτα. Ήταν κάτι απρόσμενο. Εκεί που όλα είχαν μπει σε μια σειρά, ο Νίκος Ευαγγελάτος άλλαξε όλα τους τα σχέδια… Κι αυτό ήταν που σόκαρε την Τατιάνα. Πιθανότατα να ήξερε μέσα της ότι δεν θα έμενε πολύ, αλλά δεν ήθελε να το αποδεχτεί. Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα, έπρεπε να το δεχτεί και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να του αλλάξει τη γνώμη.

Η αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από τον ΣΚΑΪ ύστερα από δυόμισι χρόνια ήταν κάτι που έκανε την οικογένεια άνω κάτω. Η Τατιάνα βλέποντας το σύζυγό της σε χάλια κατάσταση έπρεπε να σταθεί στο πλευρό του σαν βράχος. Ήταν το πιο σωστό. Αυτό, άλλωστε, οφείλει κάνει μία γυναίκα όταν βλέπει τον σύντροφό της να παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματα και στη λογική.

Ο Νίκος ήξερε ότι θα έπρεπε να συνεχίσει. Δεν θα μπορούσε να αφήσει την οικογένειά του αβοήθητη και η Τατιάνα με τη σειρά της τον έβλεπε σε μια συνεχή ανησυχί, αφού προσπαθούσε να βρει μια λύση. Έπρεπε τα πράγματα στην οικογένεια να «ρολάρουν», σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Μέσα της γνώριζε, όμως, ότι θα έπαιρνε λίγο καιρό αυτό. Δεν μπορούν να αλλάξουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη. Η Τατιάνα και ο Νίκος πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Ένας άντρας που χάνει τη δουλειά του περνάει δύσκολα, πέφτει η ψυχολογία του, πολλές φορές σε σημείο που δεν μπορεί καν να αντιδράσει, ιδιαίτερα, δε, όταν έχει οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που η Τατιάνα γνωρίζει πολύ καλά. Σαν δυναμική γυναίκα ωστόσο, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση αλλά και για να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της, που βρίσκεται τώρα στη συγκεκριμένη θέση. Αυτό που πέρασε ήταν απερίγραπτο. Ο Νίκος της ήταν ένα ράκος και αυτό ήταν κάτι που η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να αντέξει. Η γαλήνη έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι τους, η οικογένεια το είχε ανάγκη και η Τατιάνα είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το καταφέρει.

Πηγή: Περιοδικό YES!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...