Αυτός ήταν ο 13χρονος που έπεσε από τη ταράτσα την ώρα που έκανε παρκούρ - Δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα [photos + video] « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αυτός ήταν ο 13χρονος που έπεσε από τη ταράτσα την ώρα που έκανε παρκούρ - Δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα [photos + video]

στις   11:45 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014



Διαβάστε παρακάτω ποιος ήταν ο μικρός που έχασε τραγικά τη ζωή του και δείτε τις δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα...


Θοδωρής Αβραμίδης είναι το όνομα του άτυχου αγοριού που έπεσε στο κενό από ταράτσα και έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Θοδωρής πήγαινε Β' Γυμνασίου και ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν στο σχολείο, είναι ότι το 15μελές συμβούλιο είχε συνέλευση και τα παιδιά σχόλασαν νωρίτερα.


Συμμαθητές και φίλοι του παιδιού από το 15ο Γυμνάσιο μαζεύτηκαν πριν από λίγη ώρα στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, δηλαδή κάτω από την 6όροφη οικοδομή η οποία βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 48, στην συμβολή με την οδό Αγίας Σοφίας.


Στην κάμερα του Thestival.gr μιλά ένας γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος. Ο κ. Ξουπάς Βασίλης αναφέρει ότι η παρέα αυτή των τεσσάρων παιδιών που έπαιζαν στις ταράτσες είναι παιδιά της γειτονιάς και ξεκίνησαν να περνούν από ταράτσα σε ταράτσα, έκαναν δηλαδή «παρκούρ», από την πολυκατοικία της Μητροπόλεως 48, φτάνοντας ως την Αγίας Σοφίας 5, όπου και έγινε το δυστύχημα.


Δείτε τις ΦΩΤΟ και το VIDEO του Thestival:





















Πηγή
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...