Δείτε σε ποια πόλη της Ελλάδας κάνουν το περισσότερο σεξ « Αιτωλοακαρνανια net

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε σε ποια πόλη της Ελλάδας κάνουν το περισσότερο σεξ

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ στις   4:20 μ.μ.  |  Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Για ορισμένους ήταν έκπληξη – για κάποιους άλλους όχι:  Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει θριαμβευτικά την πρώτη θέση στο διαγωνισμό γνωστής εταιρείας προφυλακτικών για  την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. Το Ηράκλειο είχε από νωρίς δείξει τα «δόντια» του καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών – κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή - ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού.  
Συνολικά 13 πόλεις σε 5 χώρες διαγωνίστηκαν συνολικά. Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε το top 3 με τη Λάρισα στη 2η θέση και την Αθήνα στην 3η.
Έτσι το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.
 
 
Η τελική κατάταξη είναι:
 
Ηράκλειο, Ελλάδα
 
Λάρισα, Ελλάδα
 
Αθήνα, Ελλάδα
 
Λευκωσία, Κύπρος
 
Βουκουρέστι, Ρουμανία
 
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
 
Πάτρα, Ελλάδα
 
Κωστάντζα, Ρουμανία
 
Κλουζ, Ρουμανία
 
Ιάσιο, Ρουμανία
 
Σόφια, Βουλγαρία
 
Βελιγράδι, Σερβία
 
Τιμισοάρα, Ρουμανία
 
Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο σεξ αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή!
Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών. Τελικά η πόλη που φαίνεται ότι ιδρώνει περισσότερο είναι οι κα΄τοικοι του Ηρακλείου. .iatropedia.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...