Άνοιξε 500 σαμπάνιες σε πανηγύρι!!!!!!! Δείτε βίντεο « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Άνοιξε 500 σαμπάνιες σε πανηγύρι!!!!!!! Δείτε βίντεο

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ στις   6:53 μ.μ.  |  Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014









Τι κι αν ο Δήμος Πατρέων και αρκετοί άλλοι δήμοι της Αχαΐας δέχονται καθημερινά όλο και περισσότερους πολίτες που δεν έχουν χρήματα για την επιβίωσή τους… Τι και αν τα συσσίτια που κάνουν οι Εκκλησίες κατακλύζονται από οικογένειες που δεν έχουν φαγητό να δώσουν στα παιδιά τους… Κάποιοι άλλοι φροντίζουν να γίνονται ιδιαίτερα προκλητικοί. Αυτή τη φορά όχι στη Μύκονο, αλλά σε ένα χωριό της Δυτικής Αχαΐας.








Για του λόγου το αληθές, είναι χαρακτηριστικό το τι συνέβη λίγες ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο σε πανηγύρι, όταν κάποιος… γαλαντόμος θαμώνας που είχε πάει να διασκεδάσει, έδωσε εντολή να ανοίξουν πάνω από 500 σαμπάνιες για την τραγουδίστρια που εκείνη την ώρα είχε ανέβει για να τραγουδήσει.






Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο δείχνει χαρακτηριστικά το τι έγινε, με τους σερβιτόρους να μην προλαβαίνουν να ανοίγουν τα μπουκάλια και τις κούτες με τις σαμπάνιες να φθάνουν η μία πίσω από την άλλη.












ΠΗΓΗ: http://www.aftodioikisi.gr/





Υ.Γ Αθάνατη Ελλαδάρα...Έχουν γίνει και στο Ξηρόμερο αυτά, προ κρίσης βέβαια, Γιατί φέτος απ'οτι είδα τα "μαύρα Τζόνι" αντικαταστάθηκαν με δύο-τρείς μπίρες....
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...