Στοματικό σεξ: 4 στάσεις που ...κλείνουν στόματα! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στοματικό σεξ: 4 στάσεις που ...κλείνουν στόματα!

Κατηγορία ΣΕΞ στις   4:31 π.μ.  |  Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014









Μπορεί η ίδια η σεξουαλική πράξη να είναι από μόνη της αρκετή, ωστόσο τα προκαταρκτικά βάζουν όλο το αλάτι και το πιπέρι στην διαδικασία! Το στοματικό είναι μέρος των προκαταρκτικών, όμως μπορεί να εκτελεστεί και κατά την διάρκεια του σεξ. Μάλιστα, οι τέσσερις στάσεις στοματικού σεξ που θα δείτε παρακάτω είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν στην πιο έντονη κορύφωση! 


Κρατήστε σημειώσεις...





Σαν άλλος καουμπόι







Καθίστε στην άκρη του κρεβατιού και ξαπλώστε πίσω με τα πόδια σας να κρέμονται κάτω. Όταν ο σύντροφός σας σκύψει ανάμεσα στα πόδια σας, κλειδώστε το κεφάλι του με τους γλουτούς για να μπορεί να βάλει την γλώσσα του κατευθείαν στην κλειτορίδα σας. Αυτό θα τον βοηθήσει να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να παίξει με το στήθος σας ή για να σας αγγίξει όπως σας αρέσει στα πιο ευαίσθητα σημεία σας.



Η στάση του σκύλου






Η πιο καυτή στάση ηδονοβλεψίας για του άνδρες, σας θέτει υπό πλήρη έλεγχο. Καθίστε σε μια γωνία που να μπορεί ο άνδρας να δει τα γεννητικά σας όργανα και αφήστε τον να κάνει όλη την "δουλειά". Για πιο kinky καταστάσεις, μπορείτε να του φορέσετε και ένα λουράκι!



Στα πλάγια...






Καθίστε στα πλάγια, πρόσωπο με πρόσωπο, και σταθερά κυλήστε προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο πέος του. Μπορεί να μοιάζει με "τεμπέλικη δουλειά" αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να μην τραυματίσετε τα γόνατά σας ή να μη πάθετε αυχενικό. Εκείνος πάντως θα το απολαύσει το ίδιο.




Η απογείωση του 69!








Βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει με την πλάτη στον καναπέ και καθίστε πάνω του ανάποδα, έτσι ώστε τα γεννητικά σας όργανα να βρίσκονται στο στόμα του και τούμπαλιν. Η γωνία του καναπέ θα το κάνει πιο ενδιαφέρον από ένα τυπικό 69 στο κρεβάτι!






Πηγή: cosmopolitan.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...