Δείτε υποβρύχιες φωτογραφίες απο τον Λούρο Αιτ/νίας. « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δείτε υποβρύχιες φωτογραφίες απο τον Λούρο Αιτ/νίας.

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   10:19 μ.μ.  |  Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014


Ο Λούρος, με μήκος 6 - 7 χιλιομέτρων, αποτελεί μιά από τις πιό σύγχρονες παραλίες του νομού Αιτωλοακαρνανίας οπου τα καλοκαίρια μπορεί ο καθένας να απολαύσει το μπάνιο του, το ουζάκι του, το φαγητό του. Βρίσκεται 17 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Νεοχωρίου, της έδρας του δήμου Οινιαδών. Το όνομά του δηλώνει τη μορφολογική του διάσταση καθώς το σχήμα του που είναι επίμηκες μπορεί να παρομοιαστεί με λουρίδα.Ο Λούρος  εκτός από προστατευόμενος υγροβιότοπος, έχει μια απέραντη παραλία που τα καλοκαίρια μπορεί ο καθένας να απολαύσει το μπάνιο του, το ουζάκι του, το φαγητό του. Όποιος δεν τον έχει επισκεφτεί ,αξίζει τον κόπο για μια βόλτα ως εκεί.Απέχει άπο το Μεσολόγγι μισή ώρα και από το Αγρίνιο τρία τέταρτα.
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ....
Από την Εθνική Οδό που περνάει έξω από το Μεσολόγγι, στρίβετε αριστερά στην έξοδο προς Αστακό. Αν έρχεστε από Αγρίνιο, στρίβετε δεξιά στην Εθνική οδό, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου ''Προς Αστακό''
Περνάτε τις αλυκές Μεσολογγίου και μόλις φτάσετε στην πόλη του Αιτωλικού, στρίβετε αριστερά, συνεχίζετε ''Προς Αστακό''.
Συνεχίζετε την πορεία σας ακολουθώντας πλέον πορεία ''Προς Νεοχωρι''.
->ΠΡΟΣΟΧΗ μετά την πόλη του Αιτωλικού, στην ''διχάλα'' ακολουθείστε τον δρόμο αριστερά ''Προς Νεοχώρι''<-
Συνεχίζετε μερικά χλμ και θα συναντήσετε την περιμετρική οδό Νεοχωρίου. Μπορείτε να οδηγήσετε μέσω αυτής ακολουθώντας τις πινακίδες ''Προς Λούρο'' ή να μπείτε στην κωμόπολη Νεοχωρίου και να ρωτήσετε κάποιον από τους υπέροχους ντόπιους να σας κατατοπίσουν από εκεί κι ύστερα πώς θα φτάσετε στην παραλία του Λούρου!















Φωτογραφία





Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...