22 σφαίρες σε ταβέρνα - Χαροπαλεύουν στην εντατική οι δύο από τους τρεις τραυματίες! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

22 σφαίρες σε ταβέρνα - Χαροπαλεύουν στην εντατική οι δύο από τους τρεις τραυματίες!

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ στις   9:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Κρήτη: 22 σφαίρες σε ταβέρνα - Χαροπαλεύουν στην εντατική οι δύο από τους τρεις τραυματίες!
Σε πεδίο μάχης, μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περαστικών, μετέτρεψαν χθες το απόγευμα το λιμάνι των Σφακίων οι πρωταγωνιστές της ένοπλης συμπλοκής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ατόμων.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, μεταξύ των τριών ανδρών ηλικίας 41, 53, 67 ετών και για προσωπικές τους διαφορές, υπήρξε αρχικά φραστικό επεισόδιο, μέσα στην ταβέρνα του 41χρονου. Στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και έξω από το κατάστημα, ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία.

Κατά την έρευνα στον χώρο του συμβάντος βρέθηκαν 22 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα πλήρες φυσίγγιο καθώς και θραύσματα βολίδας, ενώ σε επαγγελματικό πλοιάριο ιδιοκτησίας του 53χρονου και του 67χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Την ίδια ώρα, φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου νοσηλεύονται οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου στα Σφακιά. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται δύο εξ αυτών. Ο ένας έχει τραυματιστεί από σφαίρα στον θώρακα και ο δεύτερος έχει τραύματα από τέσσερις σφαίρες στο πόδι και έχει χάσει πολύ αίμα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...