ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟ «ΓΕΓΟΝΟΣ» « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟ «ΓΕΓΟΝΟΣ»

Κατηγορία ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στις   11:43 π.μ.  |  Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013


Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου στα περίπτερα και τα Κέντρα Τύπου το νέο
φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας «Γεγονός»  με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ, όλη την τρέχουσα τοπική επικαιρότητα, την πολιτική, τις τοπικές εξελίξεις, τα γεγονότα που συζητιούνται, στήλες και άποψη . Στο φύλλο που κυκλοφορεί, διαβάστε μεταξύ άλλων:
-  Οι «Άθλιοι» επέστρεψαν. Τριτοκοσμικές συνθήκες και ούτε ένα χέρι βοήθειας για 15 Ρουμάνους ρομά που στοιβάζονται σε χαρτόκουτα λίγο μακριά από το κέντρο του Αγρινίου.
-  Έρχονται κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην Αιτωλοακαρνανία, Τι υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος , ποιες οι ενέργειες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
-  Εγκατάλειψη και λεηλασία στις παλιές εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ στην Αγία Σοφία του Θέρμου.
-  Δικαστικό ρεπορτάζ: Συγκλόνισε η 19χρονη που κατέθεσε για την εν ψυχρώ δολοφονία των γονιών της στη δίκη για το διπλό φονικό στις Παπαδάτες και στο εφετείο η υπόθεση με τον γιατρό από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ψευδείς βεβαιώσεις τυφλότητας.
-  Ζήτημα μηνών το οριστικό λουκέτο στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Αγρινίου.
-  Paintball στο Άγιο Δημήτριο Αγρινίου: Απλά ένα παιγνίδι για τους νέους και τις νέες της ενορίας, ή μήπως όχι;
-  Ποιες αρμοδιότητες θα έχει το νέο Τμήμα του δήμου Αγρινίου που μεταξύ άλλων θα επαναλειτουργήσει την ελεγχόμενη στάθμευση.
-  Εσωκομματικές και παρασκήνιο στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.
-  Όπως πάντα οι μόνιμες στήλες στο «Γεγονός» με χιούμορ και άποψη για την πολιτική, αθλητική επικαιρότητα και όχι μόνο και τέλος, το ένθετο με σελίδες γεμάτες αθλητική ενημέρωση για τον Παναιτωλικό και όλη την αθλητική κίνηση.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...