ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΗΣ « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΗΣ

Κατηγορία ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στις   3:24 μ.μ.  |  Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Σε όλα τα περίπτερα του νομού θα βρείτε από σήμερα μέχρι την Τετάρτη το καινούργιο φύλλο της
ΑΙΧΜΗΣ. Περιλαμβάνει δεκάδες θέματα και πρωτότυπη ύλη από τους συντάκτες της εφημερίδας σε 32 σελίδες. Μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω:
-Σχέδιο διάλυσης του νοσοκομείου. Η ρουσφετολογική πολιτική «ρημάζει» το ίδρυμα. Μύδροι Μπρούμα κατά διοικητή στο τελευταίο Δ.Σ. Σωρηδόν μετακινήσεις απ’ τον απερχόμενο διοικητή Λ. Δημητρογιάννη προς το Αγρίνιο. Έντονες οι διαμαρτυρίες γιατρών –προσωπικού.
-Μέχρι και γαρίδα θα παράγει η περιοχή. Υπό σύσταση εταιρεία ζήτησε δημοτική έκταση στην Κατοχή. Θα απασχολούνται 15 περίπου άτομα και θα παράγονται 200 τόνοι.
-Σε Οινιάδες –Αιτωλικό η μερίδα του λέοντος. Σε 25,5 εκ. ευρώ ανέρχεται το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2014, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση των έργων. Χρηματοδότηση προς εξαφάνιση η ΣΑΤΑ, στο 1/8 περίπου σε σύγκριση με το 2010!
-Διαβεβαιώσεις Μιχελάκη για το Γαλατά. Το επόμενο διάστημα θα έχει αίσια κατάληξη το πολυσυζητημένο θέμα/ Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης του Π. Κατσούλη με τον υπουργό Εσωτερικών για το έργο του διαύλου και το δρόμο της Χούνιστας.
-Νίκη Βεζύρη ενάντια στα … συστήματα. Ο πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος έκανε την έκπληξη / Ποιοι εκλέχτηκαν. Κερδισμένοι και χαμένοι της αναμέτρησης.
-Ή θα λυθεί, ή θα διαλυθεί… Νέα συνάντηση με τους μετόχους ετοιμάζει το Λ.Τ. με την παρουσία και του δημάρχου/ Αποφασίστηκε ότι, ή θα βρεθεί λύση στο μεταξύ τους πρόβλημα, ή θα καταγγελθεί η σύμβαση.
-Γουριά. Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ίδια, εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουν τα προβλήματα του χωριού/ Καμία βελτίωση στην καθημερινότητα. Βροχή τα παράπονα από τους κατοίκους.
-Αφιέρωμα: Ένας χρόνος απ’ τον χαμό του. Χρήστος Κωνσταντίνου. Ο αγαπητός σε όλους άνθρωπος που άφησε την σφραγίδα του στην πόλη.
-Ξέφραγο αμπέλι τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας. Μετά την αυστηροποίηση των ελέγχων στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας η λαθροδιακίνηση μεταφέρθηκε στο Μύτικα και την Πάλαιρο.
-Οικογένεια έμεινε για τρεις ημέρες χωρίς νερό από … λάθος!
-Πρόγραμμα σίτισης οικονομικά ευπαθών ομάδων από τον δήμο.
-Πιάστηκε ο συνεργός του 29χρονου με τα 60 κιλά χασίς.
-Στην Πάτρα το Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων! Ο δήμος Μεσολογγίου έχει υποβάλλει αίτημα όμως τον «τρώει» η Λεπενού.
-Λίγο έμεινε για τη μεταφορά του 4ου δημοτικού. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτροδότησης θα ξεκινήσει η μεταφορά του.
-Της έκλεισαν την είσοδο του σπιτιού.
-Προχωρά η αποκατάσταση της διάβρωσης στην Παραϊόνια. Ο Αχελώος καταπίνει μεγάλα τμήμα δρόμων θέτοντας σε κίνδυνο περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.
-Ξεπέρασαν τα όριά τους οι ΤΟΕΒ. Βοήθεια από τον Περιφερειάρχη ζήτησαν οι πρόεδροι / Το αυξημένο κόστος της ενέργειας και η αδυναμία είσπραξης των οφειλών τα δυο βασικότερα θέματα.
-Σε έρημο έχει μετατραπεί ο κάμπος της Μακρυνείας. Οι κλοπές στα αντλιοστάσια έχουν θέσει εκτός λειτουργιάς τα δίκτυα. Προσπάθειες και από την Περιφέρεια για την βελτίωση των υποδομών άρδευσης/ 28 εκ. ευρώ κοστίζει το νέο ολοκληρωμένο έργο.
-Στην αστυνομία έφθασε ο δήμος για τη σωστή αποκατάσταση του πεζόδρομου.
-Μέχρι το δημοτικό συμβούλιο έφθασε η διένεξη των ψαράδων. Η εφαρμογή της νομιμότητας θα λύσει τη διαμάχη μεταξύ ελεύθερων αλιέων και συνεταιρισμού Προκοπάνιστου. Π. Κατσούλης: «Να μη γίνουμε Φάρ- Ουέστ». Απαραίτητα τα έργα στη λιμνοθάλασσα.
-Δ. Κοταντάκης: «Τους κακόβουλους και τους συκοφάντες τους αφήνουμε πίσω και προχωράμε».
-Στήριξη σε όσους επιθυμούν να γίνουν αγρότες. Ενδιαφέρουσα η ημερίδα για τον πρωτογενή τομέα που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια
-Η συνεισφορά των Κίσλινγκ στο Μεσολόγγι.
-Ανεκμετάλλευτα πλεονεκτήματα. Του Σωκράτη Στέλλιου.
-Σύλλογος «Αρχαία Καλυδώνα». Προχώρησε σε καλλωπισμό τους Ευηνοχωρίου.
-Οι πολύτεκνοι τίμησαν τον π. Γεώργιο Χαντζάρα.
-Επιτυχημένη εκδήλωση για τον Καβάφη από την «Διέξοδο».
-«Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο…»
-Τμήμα του Τιμίου Σταυρού στην πόλη για προσκύνημα.
-Το Μεσολόγγι τιμά την αντίσταση και τη νίκη στη μάχη της Γκραμπάλας.
-Γ. Σκαρμούτσος: Καλώ τα μέλη της Ν.Δ. σε μαζική συμμετοχή.
-«Ακόμα βάζουν γκολ» τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008.
-Βόλεϊ. Το «σήκωσαν» τα κορίτσια της Α.Ε.Μ. Κυπελλούχος ΕΣΠΕ Δυτικής Ελλάδος 2013-2014 τα κορίτσια της Γ.Ε.Μ.
-Προελαύνει αήττητος με έξι σερί νίκες!
-Λέων. Άδικη ήττα στην παράταση.
Και όπως πάντα: Παρασκήνια, κοινωνικά, μικρές αγγελίες, πολιτιστικά, ανακοινώσεις, ζώδια κ.α.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...